![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Chiar daca 100 de preoti imi spun sa nu ma rog pentru cei de alta confesiune sau sa nu-i pomenesc la Liturghie pentru ca nu sunt ortodocsi, eu totusi o fac pe riscul meu. Valabil si pentru sinucigasi, si pentru nebotezati. Mai era o povestire in Pateric: moare un batran pe care fratii il stiau cu viata imbunatatita. Si intamplator dupa o vreme gasesc sub patul lui niste bani ascunsi... Si s-au smintit crezand ca batranul a mers in iad. Dupa multe rugaciuni, i s-a descoperit unuia din frati ca batranul este in Rai, Dumnezeu spunandu-i cam asa: oare acest pacat al lui a covarsit mila Mea? Iaca de-aia l-am pus si pe Mihail Jackson la pomelnic si pe multi altii pe care nu i-am cunoscut, nu i-am intalnit, dar am aflat ca au murit si le-am adaugat numele acolo pe lista cea lunga, bineinteles mentionand sfarsit cu tot neamul lor cel adormit.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Copiii nebotezati, pe picior de egalitate cu sinucigasii ? | anamaria.petre | Generalitati | 153 | 12.02.2013 02:18:40 |
| Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 12.12.2010 00:27:05 |
| Copiii nebotezati au parte de slujba inmormantarii? | manuela_m | Intrebari utilizatori | 4 | 21.08.2010 19:23:53 |
| Inmormantarea copiilor nebotezati | huchohucho | Slujba inmormantarii | 0 | 06.02.2010 19:26:31 |
|
|