Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.09.2007, 23:13:40
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Ancah, tu indemni la echilibru si dreapta socoteala,este foarte bine insa si eu si Jenica am citit pe aici unele afirmatii, care numai dreapta socoteala nu au! Sa fim seriosi, una este atentia sporita (oricine se gandeste in sufletul lui daca Becali este potrivit sau nu ca presedinte, si aici sunt multe aspecte de discutat) si alta este sa-i facem o judecata a pacatelor, defectelor si chiar o analiza psihiatrica! Ma iertati, mi-am spus parerea si ma retrag.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2007, 08:42:01
jenica
Guest

Implicit

Multumesc Anca, ca imi mai atragi atentia, Mandria mea caracteristica ma indeamna sa spun mereu eu ultimul cuvant. Ma iarta si inca odata iti multumesc!Roaga-te sa imi vad mai adesea pacatele si sa nu mai corectez mereu pe altii sub falsa masca a smereniei...sunt mult mai rea decat va imaginati voi macar..
ma iarta te rog si nu ma uita in rugaciunile tale!
jenica
Reply With Quote
Vechi 19.09.2007, 10:11:55
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

ce sa zic.....becali cam exagereaza....cum zice ca este mare crestin...ca ii jigneste pe toti....e cam ciudat......nu imi place acest personaj.....da bani la biserici, dar ....vorbeste cam urat...:hmmm:
Reply With Quote
Vechi 19.09.2007, 10:37:05
ancah
Guest

Implicit

Jenica, nu ti-am atras atentia. Am scos in relief, nu pentru tine special, ci pentru noi toti, unele aspecte. Cred ca ne completam unii pe altii; asa imi inchipui eu.
Cat despre mandria ta si falsa smerenie, eu nu am habar. Dar daca stii ca e asa, cine te poate cunoaste mai bine ca tine, poate doar duhovnicul, ia masuri. Si eu ma lupt cu mandria mea si stiu ce grea este aceasta lupta, mai ales pentru ca eu nu am duhovnic, care sa ma indrume.
Nu trece zi sa nu va am in gand la rugaciune, deci si pe tine Jenica.
Multumesc cu aceasta ocazie tuturor celor, care au pus numele de Anca in pomelnicul lor.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2007, 10:55:05
ancah
Guest

Implicit

marilena 12: Cam cat de controversat a fost si este Pr. Cleopa, sau Pr. arsenie Papacioc? Nu sunt, caci calitatile sunt covarsitoare.
Cat de controversat e Becali ( imi cer scuze dlui Becali, ca tot discut despre el) ? Este. Dar pe mine nu ma intereseaza persoana "Becali", ci ma intereseaza, ca odata si odata sa nu iau o decizie gresita in legatura cu acest domn.
Nu vreau nici sa-l nedreptatesc, nealegandu-l, dar nici sa-l aleg, nedreptatindu-ma pe mine.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2007, 12:54:55
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

cunosc o manastire la care Becali s-a dus in perioada de campanie electorala cu un diplomat de bani manastirea avand nevoie de bani pt terminare.Dar staretul manastirii nu i-a acceptat.si becali a plecat cam suparat..
Reply With Quote
Vechi 19.09.2007, 14:56:26
rcristian25 rcristian25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.09.2007
Implicit

Nu stiu Alexandra dar cand ma uit la George Becali nu vad altceva decat un sarlatan care apare la televizor si cand ma gandesc ca are prindere la mintile naive,repet naive nu la prosti sau altceva ce iti trece prin cap, ma doare capul.Eu unul stiu ce persoana este George Becali in realitate cine este el.El face un spectacol ieftin si cad in admiratia dansului multi oameni.Nu este persoana care o vezi la televizor sa stii.Nu am nimik cu tine sau altcineva de aici dar iti spun ca te inseli
:hmmm:
Reply With Quote
Vechi 27.09.2007, 18:11:12
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

Crucea Saguna - De marea sarbatoare crestină Inaltarea Sfintei Cruci, ÎPS Laurentiu Streza i-a conferit domnului George Becali distinctia „Crucea Andrei Saguna”.

Crucea Andrei Saguna este cea mai importantă distincție crestina instituita de Mitropolia Ardealului. Mitropolitul Ardealului a tinut sa precizeze in fata miilor de enoriasi ca acest ordin se acorda doar prelatilor, decernarea sa unui laic fiind o exceptie istorica. „Am dorit cu aceasta ocazie sa recompensam ajutorul dat de domnul Becali romanilor afectati de inundatiile de anul trecut si, totodata,
sa rasplatim intr-un fel sprijinul pe care acest om il acordă Bisericii”, a spus mitropolitul Streza, daruindu-i lui George Becali, alaturi de cruce, și o icoana cu Sfantul Gheorghe.
Reply With Quote
Vechi 26.08.2009, 01:28:36
HoratiuM HoratiuM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.08.2009
Implicit

Am citit cu uimire acest thread. Nu-mi rămâne decât să sper ca cei care se pretind creștini și aderă la "modele" de personalitate precum cel al grobianului și impostorului George Becali să fie cât mai puțini.
Reply With Quote
Vechi 26.08.2009, 09:46:32
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de HoratiuM Vezi mesajul
Am citit cu uimire acest thread. Nu-mi rămâne decât să sper ca cei care se pretind creștini și aderă la "modele" de personalitate precum cel al grobianului și impostorului George Becali să fie cât mai puțini.
Lasa ca daca n-or sa mai sustina becalizarea, cei care acum il venereaza, vor spune ca de fapt n-a fost crestin adevarat! Asa cum nici legionarii care au omorat n-au fost legionari adevarati, ci doar aia care au murit prin inchisori, asa si Gigi, cand nu va mai fi la moda, va deveni un element infiltrat special pentru a strica imaginea crestinilor. Dar pentru asta trebuie sa ramana fara bani mai intai.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parastas la 55 de ani de la moartea lui George Enescu cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 06.05.2010 18:30:35
Despre creationism, evolutie si design inteligent cu George Coyne si Richard Dawkins scrabble Teologie si Stiinta 179 30.10.2009 10:13:07