Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2009, 15:06:15
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Cui sa-mi plang durerea-priceasna

http://www.youtube.com/watch?v=dLrgk...eature=related
Vechi 29.04.2009, 20:18:19
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune Vezi mesajul
"Cand lumea se bucura de pace, cand toate lucrurile stau in liniste si toate isi urmeaza in ale lor schimbari mai-marele, atunci muzica isi cunoaste implinirea. Cand dorintele si pasiunile nu se indreapta pe cai gresite, atunci muzica atinge desavarsirea. Muzica desavarsita isi are sorgintea ce-o determina. Ea provine din echilibru. Echilibrul provine din drept, dreptul provine din intelesul lumii. De aceea poti vorbi despre muzica numai cu un om care a aflat intelesul lumii. De aceea: cu cat muzica devine mai zgomotoasa, cu atat mai melancolici devin oamenii, cu atat mai in primejdie se afla tara, cu atat mai jos decade principele. In felul acesta se pierde si fiinta insasi a muzicii. De aceea, muzica unui ev de buna randuiala este linistita si senina, iar guvernamantul, cumpanit. Muzica unui ev nelinistis este agitata si cumplita, iar guvernamantul lui, anapoda.Muzica unui stat in declin este sentimentala si trista, iar guvernamantul sau , pandit de pericole."
Frumos pasaj. Uneori si eu simt ca deplinatatea muzicii isi gaseste fiinta in tacere.

Vechi 12.06.2009, 11:38:06
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mmmada Vezi mesajul
mi-e imi place de tipu asta

Peste cativa ani o sa vedem calugari ascultand manele.Prea de tot.
Vechi 12.06.2009, 13:22:42
padurariucristi's Avatar
padurariucristi padurariucristi is offline
Member

Data înregistrării: 06.06.2009
Locație: orvieto italia
Implicit

Ce va aduce bun de exemplu manelele?Nu este altceva decat fataiala din fund si ...scuzati-ma...tate si buric.Pentru copiii nostri noi,parintii,suntem primul lor model in viata.Daca mama e doctorita...?!ma fac si eu tot doctor.Daca tata e frizer....?!ma fac si eu frizer.Daca parintii asculta muzica...?!ascult si eu.Da vedeti voi ca moda asta se schimba mereu si se schimba si muzica.Daca mama asculta muzica populara eu ascult manele caci pana la urma tot aia este ,numai ca manelele este o forma "modernizata"a muzicii populare.Pentru mine muzica asta este pierdere de timp si paguba sufletului.Mereu se canta in ea despre dragoste,paharel ....si cel mai mult se da cu dracul.Da,am spus dracul ca asa il cheama.Dragostea duce mai mereu la curvii si preacurvii,paharelul duce la betii etc..Cel mai mult ,pe mine ma doare cand se da cu dracul.Ca daca te enervezi cu cineva ii spui cam tot ce-ti vine la gura de cele mai multe ori.Caci rabdarea asta nu se prea mai gaseste si o data ce ti se intipareste in minte ca tu le auzi mereu in muzica pe care o asculti i-ti vine sa le si spui pana la urma.Si se face ca i-ti pierzi rabdarea cu copilul tau si ii spui "DU-TE MA LA DRACUL SI LASA-MA IN PACE".Pur si simplu nu ne dam seama de cuvintele pe care le-am spus dar,totusi le-am spus.E tot un fel de "DUTE MA LA BUNICATA SI LASA-MA IN PACE"si copilul se duce la bunica ca da de ,l-ai trimis.Si bunicuta saracuta,ca tare batrana mai este si nu-i mai calca nimeni pragul casei sale ca e batrana si zgarbojita si n-o mai vrea nimeni ca e nefolositoare ,tare bucuroasa mai este cand isi vede nepoteii la poarta casei sale.Asa si cu diavolul ca tare mai bucuros este cand mai vine cineva in imparatia lui.Asa ca ,sa fim FOARTE ATENTI ce fel de muzica ascultam .Ca-ci muzica e ca si clevetitul.Cine cleveteste are pe satana in gura si cine asculta clevetelile altora are pe satana in urechi.Asa ca sa fim atenti unde ne trimitem copiii sau pe cei dragi.Ganditi-va ca majoritatea timpului cand am fost adolescenti am petrecut-o in discoteci.Dar cate pericole nu se ascund pe afara?!Batai si violuri puse la cale..?care duc dupa aia la crime,deznadejde,betii etc..Ganditi-va la parintii care plang dupa copiii lor morti s-au ca au ramas schiloditi in urma batailor si stau in carucioare pentru handicapati (le spun doctorii).Si toate astea vin de la muzica si petreceri.Daca nu vreti sa ganditi crestineste atunci ganditi logic si ascultati bine de tot ceea ce povestesc cantecele si ce canta ele.Care este ritmul lor de dans caci dansul este inchinare la idolul Baal.Aducetiva aminte de ce a fost executat SFANTUL IOAN BOTEZATORUL.Pentru un dans savarsindu-se adulter atunci cand bautura i-au luat mintile regelui.Daca tot suntem la subiect va intreb si eu cum va imbracati voi crestineste?Caci femeile ,in ziua de azi,umbla imbracate dezbracate.Nu vorbesc de toate insa majoritatea umbla ca asa este moda.Si dupa aceea se plang ca-s violate sau le rad baietii pe strada si baga capul in pamant ca le este rusine si lor.Parinti,cei care sunteti,sa avem grija de copiii nostri,de educatia pe care le-o dam.Cum ne asternem asa dormim.Cum ne crestem copiii asa ii avem.Sa le fim un model bun copiilor nostri si sa fim corecti si buni crestini caci ce vad la noi copiii nostri fac si ei la fel insa poate si mai rau in multe cazuri.Sa ne lumineze DUMNEZEU pe toti si sa ne aiba in paza lui.Treziti-va si aduceti-va aminte ca pe timpul lui NOE lumea dansa si chiuia si nu credeau ca intradevar o sa dea Dumnezeu potop de apa ca sa piarda pe poporul sau ca a devenit neascultator.A salvat numai pe cei alesi ,pe cei care faceau voia TATALUI NOSTRU.Cati dintre noi suntem cei alesi si bineplacuti?Cati dintre noi avem onoarea sa urcam pe barca lui NOE in acest moment?Caci vom fi judecati in ceea ce vom fi gasiti.De vom fi gasiti in betie in betie vom fi judecati,de vom fi gasiti in curvie asa vom fi judecati.De vom fi gasiti in rugaciune vom fi bineplacuti inaintea Domnului nostru.
Vechi 28.08.2009, 02:20:53
racismdude
Guest

Implicit

rock n' roll, hard rock, heavy metal, hair metal, black metal, death metal, power metal...
Guns N' Roses
Bon Jovi
Rolling Stones
Kiss
Bryan Adams
Queen
Metallica
AC/DC
Manowar
Aerosmith
Black Sabbath
Led Zeppelin
Deep Purple
L.A. Guns
Slayer
Six Feet Under
Velvet Revolver
MayHem
Death
...

Sper ca nu ma dati iar afara :|
Vechi 28.08.2009, 02:25:41
racismdude
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catad2008 Vezi mesajul
Jeane, esti tare, si mie imi place bon jovi mult de tot. Stii ca lui jon i se spune ,,rockerul poet''? Mai ascult si muzica anilor '80-'90, rock, disco, dance, latino, dar si bisericeasca. Salutare tuturor.

bon jovi chiar e tare... face o muzica foarte buna... oricum la mine pe primul loc sunt guns n' roses... daca ati auzit...
Vechi 28.08.2009, 02:35:08
roxicka roxicka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.08.2009
Implicit grade de rudenie

As dori si eu sa stiu ce grad de rudenie exista intre mine si un baiat daca buniul meu si bunica lui sunt verisori de al treilea.As dori un raspuns clar nu linkuri caci am mai cauta dar nu reuseam sa stabilesc gradul care exista

Multumesc
Vechi 31.08.2009, 23:56:49
florinna01
Guest

Implicit

Chapterhouse,Afterlife,Massive Attack,Telepopmusik,Static,Doris Days,Boards of Canada,etc
si mai multe imi place si Placebo,Moby,David Bowie,Garbarek etc,muzica mai veke unele piese gen oldies,jazz,muzica bizantina,gregoriana, esti ce asculti oricum!
Vechi 05.09.2009, 18:15:49
BursucGabrielaIonela BursucGabrielaIonela is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2006
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru BursucGabrielaIonela
Implicit

Nu pot sa zic ca m-am lasat de muzica lumeasca, dar simt ceva deosebit cand ascult muzica psaltica, ma regasesc cel mai bine si imi aduce bucurie adevarata.
In general ascult muzica de radio, in ultimul timp foarte rar ascult muzica pentru ca ma scarbesc videoclipurile si multe altele.
Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta… Nu va lasati furati de invațaturile straine cele de multe feluri.
http://ioanagabi.weblog.ro/
Vechi 07.09.2009, 22:25:54
Simona-Marilena's Avatar
Simona-Marilena Simona-Marilena is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2009
Locație: Ilfov
Implicit

Eu, o sa fiu sincera. Cu ceva timp in urma nu aveam ochii deschisi asupra a ce se intampla in jurul meu. Nu am fost dintotdeauna atat de credincioasa. Ascultam rock, acum am ajuns sa-l detest cand am vazut ce "miscari" si ce " mesaje" se gasesc in muzica si dansul lor...Ascult piano cum ar fi : Richard Clayderman sau Yiruma, Alti cantareti: Westlife, Richard marx, Savage Garden, in special muzica relaxanta, romantica si tot ce suna frumos. :)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Muzica elena20 Generalitati 20 09.12.2013 21:50:52
Muzica tudor2012 Muzica Bisericeasca 40 12.07.2011 19:51:20
muzica petrubarko Generalitati 3 23.12.2008 02:50:24