![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mai soro Anca Sfantul Apostol Toma a propovaduit pe Domnul nostru Iisus Hristos in India unde a si primit cununa martiriului.
(care este in Asia). In fragmentul acela se arata ca Duhul Sfant i-a oprit pe aceia (Sfantul Apostol Pavel si Timotei) sa mearga in Asia sa propovaduiasca pe Domnul nostru Iisus Hristos deoarece trebuia sa se duca in alta parte sa propovaduiasca si anume in Macedonia. Ca sa intelegi iata citatul integral: "6.Și ei au străbătut Frigia și ținutul Galatiei, opriți fiind de Duhul Sfânt ca să propovăduiască cuvântul în Asia. 7.Venind la hotarele Misiei, încercau să meargă în Bitinia, dar Duhul lui Iisus nu i-a lăsat. 8.Și trecând dincolo de Misia, au coborât la Troa. 9.Și noaptea i s-a arătat lui Pavel o vedenie: Un bărbat macedonean sta rugându-l și zicând: Treci în Macedonia și ne ajută. 10.Când a văzut el această vedenie, am căutat să plecăm îndată în Macedonia, înțelegând că Dumnezeu ne cheamă să le vestim Evanghelia. " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am auzit de un Dumnezeu al religiei. Ci doar de Dumnezeul Iubirii, Rabdarii, Milostivirii, Iertarii... si intru acestea sa fim uniti si nu doar stampilati intr-o religie de mai stiu eu ce culoare...! Caci una e sa traiesti in Adevar, in Ortodoxie si alta e sa fii doar stampilat ca Ortodox. |
|
|||
|
|||
![]()
toti ne inchinam aceluiasi Dumnezeu dar fiecare popor il numeste si il imagineaza diferit,creatorul e doau unul.
|
|
||||
|
||||
![]()
Biserica se roaga la fiecare Liturghie asa:
Preotul: Unirea credinței și împărtășirea Sfântului Duh cerând, pe noi înșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Strana (credincioșii): Ție, Doamne.
|
||||
|
||||
![]()
M. Eliade in cartea sa "Nostaligia originilor" cauta sa ofere o explicatie cu privire la diversitatea fenomenului religios. Concluzia sa este legata de raportarea omului fata de revelatia divina si fidelitatea fata de aceasta revelatie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa cred si eu. Altii au religii, noi avem Persoane divine si persoane umane. Acum, si protestantii zic ca ei au o relatie personala cu isus dar se vede clar ca e doar imaginatia lor, ei nu cauta sa se conformeze lui Dumnezeu ci îl conformeaza pe El potrivit imaginatiei lor si nu pot trece de Scriptura pe care o interpreteaza aiurea, legalist, ca musulmanii curanul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Religia crestina(ortodoxa +catolica) este cea adevarata...la ea ar trebui sa se rezume toate popoarele.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu un mic amendament Alin : ortodoxă + catolică = ORTODOXA . Fie Voia ta pretutindeni , Doamne ! Amin
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Manuale de religie care promoveaza intoleranta religioasa si agreseaza psihic copiii? | cristina2012 | Stiri, actualitati, anunturi | 62 | 01.10.2012 16:07:09 |
Care fapta este mai grea decat toate ? | mihele_m | Intrebari utilizatori | 2 | 24.08.2011 22:07:46 |
Muzica legata de religie si Dumnezeu | tigerAvalo9 | Generalitati | 8 | 17.12.2010 23:35:56 |
Toate le pot întru Hristos, Cel care mă întărește. | danyel | Generalitati | 6 | 31.03.2010 23:48:59 |
Suflete dorit | Colors | Rugaciuni | 176 | 25.02.2008 00:07:34 |
|