![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu as fi crezut sa atrag atatea raspunsuri. multumesc... nu e retorica intrebarea... sunt rasista si sper sa devin si nazista.... nu sunt credincioasa... mai mult ma inclin spre luciferism... am 14 ani deci am tot timpul... oricum... daca voi credeti ca tiganii sunt de treaba si sunt si ei oameni atunci am si eu o intrebare: crimele, jafurile, rautatile spue si facute de ei, unde se duc? dumnezeu nu ii vede? daca sunt si ei oameni, ceea ce insemna ca sunt apti pt munca si pentru a invata, de ce nu muncesc si nu merg la scoala? pe mine nu m-ar deranja culoarea pielii atat timp cat stiu ca ma pot simti in siguranta pe strada, fara sa trebuiasca sa am un briceag la mine si forta... si fara sa'mi zica niste tigani: "ce faci papusa, vii cu mine la uns suc?" pe mine nu ma deranjeaza misoginismul in general dar genul asta ma deranjeaza... de aia nu suport...
oh... btw... sunt ortodox (am fost botezata la nastere)... stiu ce inseamna religia asta si traditiile... sa pupi icoane si cruci... etc :)).. anyway... de multe ori am incercat sa las ura deoparte si sa gandesc ca sunt si tiganii oamnei si ca suntem egali... dar chiar azi am vazut unu drogat mort care bantuia pe strazi cu tigara in mana... nu zic ca e gresit ca si eu fumez... si o sa ma droghez si eu mai incolo... (deocamdata nu am bani ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci bagati la cap... everii nu tiganii.. da? multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa e... frate... trezi-ti-va!!!... va rog... va implor... voi nu vedeti ce fac astia cu tara noastra?? nu vedeti ce fac cu Romania??? doamneee.... suntem romani ei sunt tigani... nu au ce cauta aici... nu se numesc romani... ei de ce nu au o tara a lor??? pentru felul in care se comporta.... va rog... trezi-ti-va!! oameni buni... faceti ceva pana nu e prea tarziu... cum obama a ajuns la presedintie (fiind niger) de ce nu poate si un tigan sa ajunga? (pentru ca nu o sa permit eu asta... si chiar daca va trebui sa omor pentru ca asta sa nu se intample o voi face...)... dar va rog... uita'ti'va in jur... mai lasati credinta... trezi-ti-va... o singura viata aveti.... nu spun sa nu credeti in dumnezeu si sa nu va inchinati la el dar... mai gandi'ti'va si la alte lucruri cum ar fi viata voastra... nu va pasa de ea? pai asta nu se numeste sinucidere? eu una nu vreau sa mor... si mai ales nu din cauza ca m'am lasat condusa de tigani.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul rand homosexualii mi-au demonstrat ca nu au respect fata de integritatea fizica a altor persoane, ca cei care insista sa le fie respectate drepturile nu au respect fata de ale altora.Ei nu fac ceea ce fac numai intre ei.Un homosexual este atras sexual de persoane de acelasi sex, si sa va fereasca Dumnezeu sa fiti tinta unei persoane care insista pana cand trece de granita legii si a psihologiei.Desigur nu exista nici o lege care sa ne apere pe noi barbatii de asemenea manifestari agresive sexual si oligofrenice, dpmdv. Tineti minte: lumea homosexualilor nu e numai a lor ci si a noastra si oricare dintre noi poate fi vizat de un "gay" caruia i se pune pata, iar legile nu exista pentru ei ci sut tratate cu ideea ca "ce o sa imi faci cu politia?". Revenind la omoruri, daca omorand o persoana care iti pune in pericol copiii nu o vei face?Nu vei acceptasaiei o viata si sa infrunti inchisoarea pentru a salva mai multe vieti?Ok, unii practicanti de bjj si judo imi vor spune ca poti sa o imobilizezi, dar stiti ce?Eu nu practic bjj si judo.Daca apare o asemenea situatie trebuie sa bag un obiect ascutit in gatul ucigasului si nu am cum altfel.Asa ca ganditi-va. Next, nu mi se pare corect sa sufar pentru crimele altora numai pentru ca imi impartasesc culoarea pielii!Nu e rasist?Sa sufar pentru ca niste oameni pe care nu ii cunosc au comis crima de a-l face pe seamanul lor un sclav? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de ce sa la permitem lor sa faca asta... sa vina in tara noastra si sa faca ce vor din ea??? si sa mergem pe strada si sa treaca pe langa noi niste tigani care vorbesc in limba lor si care cel mai probabil te injura??... eu, la 14 ani, am foarte multe probleme... si stiu cum e sa nu ai timp sa faci nimic... dar trebuie sa ne ocupam si de problema asta?? de ce trebue romania sa fie cea mai de jos dintre tari... cei mai asupriti... cei mai saraci... de ce? vi se pare normal?? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu.Ce sens are intrebarea ta?
Inteleg, este vorba despre culoarea pielii...atunci afla, albule, ca stramosii tai (nu conteaza daca nu sunt de fapt) au inrobit rasa neagra, si esti la fel de vinovat ca si ei si vei plati pentru crimele lor.Cum indraznestisa privesti o persoana de culoare in fata cand "TU" esti un mostru sclavagist si rasist!?!?!?:)Cam asa vor sa ne impuna asa zisele "organizatii de protectie a minoritatilor". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum am zis si mai sus, problema tiganeasca exista cu adevarat. Este o problema sociala, educationala si economica as zice. De ce sociala? De cand au devenit liberi acu' un secol si jumate, n'au reusit sa se integreze in societate. Ei vreau ca societatea romaneasca sa se integreze in randuiala lor tiganeasca. De ce educationala? S'a vazut cati tigani merg la scoala, chiar daca au fost construire scoli pentru ei, etc. De ce economica? Statul roman, statul francez, statul italian, toate statele pompeaza bani. Pompeaza bani in tabere legale (le face casa gratis) si le da de munca. Francezii au trimis cativa tigani acasa, le-au dat si porci pentru o noua activitate si ce au facut acesti... paraziti (altfel nu pot sa'i numesc, sper sa ma ierti)? Au mancat porcii si s'au intors in Franta. Si Ue pompeaza bani in diferite programe anti-discriminare... din banii cui? Tata a venit aici in Italia cu o plasuta. Si nu i-a dat statul italian casa, nu i-a dat loc de munca si nu l-a ajutat economic. Cu propriile puteri si credinta in Dumnezeu a reusit. Sa nu mai vorbim de discriminarea pozitiva. Deci, numai un orb nu poate (sau nu vrea?) vedea problema tiganeasca. Bineinteles, daca traiesti in pestera (sa presupunem) si nu ai contacte cu ei, poti zice ca sunt ok, sunt energici, creativi. Dar nu e asa. Realitatea ni'i prezinta altfel. Citeste inca odata linkurile puse de mine. Si inca o dovada despre acesti tigani: “Umbla si azi prin lume, furand la drumul mare” In 950 istoricul arab Hamza din Ispahan vorbeste despre monarhul persan Bahram Gur ce si-a incheiat domnia in jurul anului 438. De aici aflam primele marturii despre tigani cunoscuti ca zotti sau luri. Astfel regele Persiei ii va cere suveranului Indiei 12.000 de lautari care ar fi urmat sa distreze auditorii si sa se stabileasca acolo pentru a deveni agricultori si a munci pamantul primind in schimb fiecare, vite, magari si grane. 50 de ani mai tarziu in poemul epic national persan Sah (Cartea Regilor) aflam ca lurii (adica tiganii) au mancat granele si vitele refuzand munca pamantului si au fost drept urmare izgoniti de catre regele Bahram Gur. De atunci legenda spune ca tiganii: “umbla si astazi prin lume, cautand de lucru, intovarasindu-se cu cainii si cu lupii, furand la drumul mare pe timp de zi si de noapte.” sursa: http://www.descopera.org/originea-si-istoria-tiganilor/ Si era sa uit; tiganizarea Romaniei. O vedem peste tot. Manelele ce sunt? Nu sunt un produs tiganesc? Nu sunt ele oare o insulta la adresa noastra? Dar tiganizarea promovata la televizor de Craciun si Revelion (ProTV, Antena, etc)? Dar diferitele "telenovele" tiganesti? Inima de tigan, Regina, etc? Nu sunt/suntem asa de naivi Razvan! Dumnezeu ne-a dat cap, inteligenta. Nu suntem prosti, vad/vedem lucrurile foarte clar! Mafie imobiliara (vezi "n" exemple la Timisoara), camatarie, cersetorie, parazitism? Unde gresesc? Citat:
Ipoteza: Vine hotul in casa, iti omoara sora, fratele si tatal. Indreapta pistolul catre mama ta care urla. Tu intre timp te scoli repede, iei cutitul si ce faci? Stai sa te gandesti si astepti ca mama ta sa fie omorata si tu la fel sau te arunci spre el si'l omori, salvandu-ti mama si inclusiv propria viata? Imi pare rau, dar eu aleg optiunea a doua. Last edited by antonio; 29.08.2009 at 02:56:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce in 150 de ani nu s'au integrat? Pentru ca romanul e rasist, rau? Nu cred! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cineva scrie despre bugete care ma fac sa rad. Bugetele care ati fi trebuit ca sa-i educati sunt de multe miliarde de Euro.Azi poate puteti avea ajutor de la UE. Cine face economii de bani si munca cand i se fura tara de sub picioare?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|