Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2009, 17:58:35
pusichet pusichet is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Buna seara si Doamne Ajuta
multumesc inca o data pentru toate sfaturile care m-i le-ati dat. M-a ajutat pe mine foarte mult sa analizez situatia in care sint.

poate nu vorbesc intr-un ceas rau, dar intre mine si sotul meu au inceput lucrurile sa mearga mai bine.
ne-am luat o pisicuta care va spun sincer ne umple casa.

Fany71 foarte frumos spune Khalil Gibran profetul, mi-a placut tare mult.

multumesc inca o data

Doamne Ajuta
Reply With Quote
Vechi 21.11.2009, 12:04:49
pusichet pusichet is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.05.2009
Implicit

buna ziua

revin dupa o pauza cam mare
de o saptamana sotul meu a plecat de acasa, s-a mutat cu ai lui.........

mie imi este foarte foarte greu.....
imi doresc sa se intoarca si sa o luam de la capat.
motivele au fost aceleasi cu nu am realizat nimic impreuna, ca nu ne mai leaga nimic, nicidecum ca ar avea pe altcineva.

am fost la preot mi-a dat canon, il fac si ma rog tot timpul sa se intoarca inapoi, pentru ca fara el eu nu mai am rost pe lumea asta.
Reply With Quote
Vechi 21.11.2009, 21:49:58
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

Cu adevarat traiesti o situatie foarte dificila..

Pe forum este o doamna a carei copil s-a intors acasa dupa ce a citit acatistul si viata Sfantului Ioan Rusu. Stiu ca te rogi probabil la Maica Domnului si foarte bine faci...roaga-l si pe Sfantul Ioan sa te ajute cu rugaciunile lui, multe minuni a facut si in vremurile noastre..

O data cand am trecut printr-o situatie dificila, crestinii de pe forum mi-au spus ca Dumnezeu imi pregateste ceva mai bun, de asta imi da esec si suferinta..Continua sa te rogi, sa ceri nadejde, dragoste, rabdare si cand va considera Domnul nostru ca este timpul, va veni si rezolvarea. Nu deznadajdui, Iisus stie si firele tale din cap, dar suferintele tale...Maica Domnului sufera si se roaga alaturi de tine si pentru tine, iar durerea ta nu ii este indiferenta. Crede ca Ea, Imparateasa cerurilor, poate prin rugaciune cate poate si Fiul Ei, adica poate schimba si situatia ta, atfel incat sa devina intr-o zi doar o perioada dificila din care ati iesit mai plini de dragoste si nadejde si credinta decat ati intrat..

7. Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide.
8. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide. 9. Sau cine este omul acela între voi care, de va cere fiul său pâine, oare el îi va da piatră?
10. Sau de-i va cere pește, oare el îi va da șarpe?
11. Deci, dacă voi, răi fiind, știți să dați daruri bune fiilor voștri, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da cele bune celor care cer de la El?
Reply With Quote
Vechi 21.11.2009, 21:51:25
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

Noi suntem alaturi de tine, spune-ne numele voastre de botez ca sa va putem pomeni in rugaciunile noastre, daca nu ai nimic impotriva..
Reply With Quote
Vechi 21.11.2009, 22:48:26
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pusichet Vezi mesajul
pentru ca fara el eu nu mai am rost pe lumea asta.
Incearca sa faci astfel incat el sa nu stie asta. Fa in asa fel incat sa creada ca esti bine si fericita fara el si crede-ma ca asta il va pune pe ganduri si-l va intoarce.
Prietenul meu mi-a spus ca uneori e o povara insuportabila sa stii ca esti totul pentru cineva, nu te simti in stare sa faci fata si atunci simti totul ca o povara.
Dupa ce el se va intoarce la tine, abia atunci fi sincera si spune-i ca te-a durut plecarea lui si ca ti-a fost dor de el, insa nu-i spune ca n-ai mai fi putut trai fara el.
Incerc sa te ajut...

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 21.11.2009, 23:16:08
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:

am fost la preot mi-a dat canon, il fac si ma rog tot timpul sa se intoarca inapoi, pentru ca fara el eu nu mai am rost pe lumea asta.
Nu gandi asa, ca nu ai niciun rost pe lume fara el! Spune bine Anna mai sus sa nu ii spui ca el e totul pentru tine, dar si mai bine ar fi daca ai incerca sa nu mai fii dependenta emotional de el! Imi spunea parintele meu ca noi, crestinii, nu avem voie sa spunem asa, deoarece este idolatrie. Mai presus de toate trebuie sa fie dragostea lui Dumnezeu. Roaga-te curat la El sa se faca voia Lui si incearca sa schimbi ceva in comportamentul tau, incearca sa nu mai fii sau macar sa nu mai pari atat de disperata, fii puternica (si rugaciunea te intareste) si sigura! Un crestin este optimist si isi pune toata nadejedea in Dumnezeu! Sa fie voia Lui si tu sa fii impacata!
Vechi 22.11.2009, 19:44:55
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
cred ca va intrebati cum de am ramas insarcinata daca endometrioza duce la infertilitate. asta se mira si medicii cum de am ramas, pentru ca toti mi-au recomandat fertilizarea in vitro.
Citat:
poate nu vorbesc intr-un ceas rau, dar intre mine si sotul meu au inceput lucrurile sa mearga mai bine.
ne-am luat o pisicuta care va spun sincer ne umple casa.
http://www.e-pets.ro/articole/pisica...le-insarcinate
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ajutati-ma sunt disperata patricia2006 Umanitare 7 02.09.2012 23:47:20
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul diannaalex Umanitare 5 23.06.2010 09:05:36