![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Am o problema: bunica mea a murit de curand (Dumnezeu s-o odihneasca in pace) iar de la inmormantare au intervenit foarte multe probleme.... Preotul a cerut o anumita suma pentru oficierea slujbei de inmormantare, care i-a si fost data, nimeni nestand sa se gandeasca in acel moment daca e mare suma sau nu, daca se da chitanta pt ea sau nu... Fiind la tara, acolo totul se afla de catre ceilalti sateni care au fost revoltati de cuantumul sumei si l-au intrebat pe preot de ce totusi a costat atat, mai ales ca parintii mei nu au o situatie materiala atat de infloritoare (nu ca eu as crede ca tariful de inmormantare este diferit, fiind calculat in functie de situatia materiala a celui decedat...) Preotul a tagaduit c-ar fi cerut atat, mai mult, a inceput sa se certe in public cu tatal meu pentru aceasta (ceea ce iarasi nu cred ca i se potriveste unei persoane care a imbracat aceasta haina) si toate au culminat cu faptul ca refuza sa vina la pomenile care se vor face pentru bunica mea. Eu nu stiu ce as putea face in acest caz, dar stiu ca nu asta ar trebui sa fie atitudinea unui pastor de suflete. Va rog, pe cei care aveti mai multe cunostinte in acest domeniu, sa-mi dati un sfat. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copilul trebuie sa participe la inmormantarea celor dragi | costel | Slujba inmormantarii | 36 | 22.06.2012 17:36:59 |
Poate preotul refuza iertarea pacatelor spovedite? | moldoveanu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 22 | 25.08.2011 04:03:06 |
Pomana | julline | Generalitati | 57 | 20.11.2010 18:29:36 |
nunta-se poate da de pomana? | nicosim | Nunta | 2 | 03.02.2010 18:57:58 |
preotul calugar hirotonit poate deveni apoi preot mirean? | ana1987 | Calugarul | 103 | 13.11.2009 22:13:10 |
|