![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
dupa toate filmele ca extraterestrii sunt inteligenti, mai inteligenti decat oamenii si toate prostiile alea din filme, comunitatea extraterestra chiar s`a facut de ras...
sa fie prins in halu asta..:))
Invierea lui Hristos vazand sa ne inchinam Sfantului Domn Iisus, Unuia Celui fara de pacat. Crucii Tale ne inchinam Hristoase si Sfanta Invierea Ta o laudam si o marim, ca Tu esti Dumnezeul nostru, afara de Tine pe altul nu stim, numele Tau numim. Veniti toti credinciosii sa ne inchinam Sfintei Invierii lui Hristos; ca iata a venit prin Cruce bucurie la toata lumea. Totdeauna binecuvantand pe Domnul, laudam Invierea Lui, ca rastignire rabdand pentru noi, cu moartea pe moarte a calcat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai intelept raspuns! Dealtfel, windorin, iti citesc cu drag postarile |
|
||||
|
||||
![]()
Daca ne-ar contacta astazi in mod oficial niste fiinte extraterestre si evenimentul s-ar da in direct pe toate canalele de televiziune din lume, daca ar ateriza nave pe Pamant si ne-ar vizita oficial si public humanoizi veniti din spatiu, eu nu mi-as pierde credinta in Hristos. Eu cred ca nu suntem singuri in Univers si asta nu contravine cu religia crestin-ortodoxa.
Cat despre stirea de la Protv - desene animate sau neanimate pentru rating.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred ca suntem singuri in Universul material. Doar diavolul cauta sa ne atraga atentia si mintea spre lucruri paranormale. Motiv pentru care sunt atat de putin interesat de acestea. Sfintii Parinti fugeau din toate puterile de vedenii si astfel de lucruri "minunate", fiind plini de smerenie si credinta. Nu aveau nevoie de vedenii si minuni. Le era de ajuns dreapta credinta, Evanghelia, rugaciunea, nevointa, Sfintele Taine.
|
|||
|
|||
![]()
cea mai obiectiva observatie. bravo lucian. macar de i-ar fii venit Predator in ajutor..
|
|
||||
|
||||
![]()
Probleme care nu trebuie sa ne preocupe.. daca e numai o inscenare ca sa ia lumii gandul de la criza mondiala ? :))
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am vazut Raiul sau altceva ? | Ady295 | Generalitati | 23 | 04.01.2011 19:33:49 |
Socant.O femeie de ani intregi traieste un cosmar,a nascut chiar si un extraterestru | modestulaici | Generalitati | 42 | 06.05.2010 15:18:53 |
|