![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Calitatea anturajului conteaza. Cunosc o familie de la tara cu patru copii. Mama, pe una dintre fete pe care n-o prea agrea o punea mereu la treaba si n-o lasa sa se joace cu copiii. Ca s-o convinga, ii spunea ca o protejeaza astfel de influentele rele de la copiii cu obiceiuri rele. Fetita s-a conformat, mai ales ca anturajul respectiv nu-i era pe plac.
Mama respectiva, cu ceilalti era mai ingaduitoare in aceasta privinta. Drept pentru care, cei trei copii au ramas fideli anturajului, n-au prea invatat, desi erau inteligenti, iar fata ascultatoare are acum studii superioare. Sa fim deci atenti cum ne manifestam iubirea fata de copii. Impotriva vointei ei, acea mama a iubit-o mai mult pe fata pe care a deprins-o cu munca si a ferit-o de influentele rele. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Cred ca de mici copii trebuie incurajati sa mearga la duhovnic sa-i ceara sfatul si sa asculte de cuvantul lui ca de cuvantul lui Dumnezeu. Este un lucru pe care trebuie sa-l deprinda pentru intreaga viata. Numai asa vor putea sa infrunte ispitele felurite care vor veni odata cu inaintarea in varsta.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bine ar fi sa facem acest lucru Marius, ca de nu, exista riscul sa caut sa-l fac pe copil dupa chipul si asemanarea mea. Ori acest gand trebuie inlaturat de indata ce apare.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cum accept prieteniile? | scutariusilviu | Generalitati | 7 | 27.06.2011 20:07:47 |
| Obiceiurile necrestine din ziua Sf. Invieri. | SSB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 25.04.2011 00:01:30 |
| A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 15 | 06.01.2011 11:45:18 |
| Despre prieteniile baieti - fete (barbati - femei) | BogdanF | Generalitati | 13 | 12.08.2008 08:22:00 |
| Nu ar strica putin ajutor... | catalinpuiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 30.01.2007 14:54:09 |
|
|