![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci am postat pe site subiectul asta, ultimul lucru care m-as fi asteptat sa ajunga in discutie era... masturbarea.
Haideti sa incercam totusi sa ramanem la subiect. |
|
||||
|
||||
![]()
toata scriptura e plina de simboluri, e greu sa incercam noi sa le descifram. noi doar ne dam cu parerea dar poate suntem departe de adevar. pr iustin are o talcuire f buna a apocalipsei, cu referire la mom din zilel noastre.
dar daca tot suntem la cap speculatii am auzit zilele astea ca chinejii ar avea o hidrocentrala muuuuuuuuuuuuut mai mare decat cea de la portile de fier, comparatie cu o furnica si un elefant, care daca ar functiona la capacitate maxima ar rupe pamantul in doua si ar iesi lava.poate suna ciudat....daca a mai auzitt cineva de asa ceva il rog sa dea mai multe informatii.si asta ar puta sa fie limbile de foc, nu? |
|
|||
|
|||
![]()
Prin "neamul acesta" Hristos cred ca se refera la intreg neam omenesc, bun sau rau, la specia umana care poate dispare din citeva miscari.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca ne gandim bine antihristi au fost dintotdeauna. unii mai mari decat altii daca se poate zice asa. razboaie, atentate, crime au fost si ele din zorii civilizatiei.Ba chiar in trecut mult mai accentuate decat acum. Asta insemna ca trebuia sa fim de mult disparuti de pe aici...Si totusi nu suntem. Poate ca prezicerile astea sunt mai subtile decat credem. daca Dumnezeu se refera nu la sfarsitul pe care il aduce El(parca dupa potop zicea ca nu va mai pedepsi asa pe nimeni) ci la sfarsitul pe care ni-l aducem singuri. Daca ne gandim putin si oamenii pesterii(ma rog...nu chiar ai pesterii, mai avansati) spuneau ca au vazuti limbi de foc sau ploaie defoc daca vedeau o ploaie de asteroizi de exemplu(suna deplasat dar fenomenul exista). Si incalzirea globala poate sa ne "prajeasca" pana la urma. Asa ca, care este adevaratul inteles? Vine si "ne ia" asa pur si simplu? s-o fi plictisit acolo in rai? Dar mai ales...Daca sfarsitul este declansat de pacatele noastre cum puteti sa ziceti ca "ne scalda in foc sfant" si ne mantuim cu totii? Parca cei rai ajungeau in iad? Parca insusi diavolul va fi judecat...Si atunci...Ce se va intampla? Un Bing Bang imens care sa contopeasca materia cu spiritul?Iadul si raiul la un loc? Sau pur si simplu...nimic? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anul 1948, anul reînfințări Israelului, este unul din semne și-i vorba de generația aceasta!!! În anul cînd Israelul va împlini 66 de ani, numărul cărților Bibliei se va petrece un evenimen "ciudat" în legătură cu ani de "terminație" în...12!!! Respectiv:1939,..., 1957, 1966, 1975, 1984, 1993!!!!! Algoritmii nu au de ce să mintă! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce algoritmi? Incrementezi cifra zecilor si o decrementezi pe cea a unitatilor... de ce?! Incepand o data cu al doilea razboi mondial - adica atunci spui ca a fost primul semn? Daca va fi ceva in 2012, atunci probabil ca lumea va fi speriata/prostita de false minuni facute cu ajutorul tehnologiei de ultima ora spre smintirea credinciosilor, spre pierderea credintei adevarate. Nu cred ca se va intampla nimic supranatural.
|
|||
|
|||
![]()
"Adevarat graiesc voua ca nu va trece neamul acesta, pana ce nu vor fi toate acestea".
despre neamul acesta desfranat shi pacatos cred ca e vorba, pleneshi plini de betzshtie ce se imbraca shi se ascund in haina sfanta... oamenii trufashi, oamenii necredincioshi, oamenii rai, oamenii uracioshi care in loc sa taca sau sa se smereasca, ei mereu bolbolroshesc ca shi puishorii de brotacei: jOAc-jOAc-jOAc... aratandu-se blanzi la inceput... incercand sa inshele pana shi pe cei aleshi... dar defapt sunt nishte spectatori nifomani ce au intzelepciunea de sine drept acoperamant la toate pacatele shi toata faradelegea... au impresia ca nu-i bai, ca nu se pun, ca nu se scriu pacatele lor, doar pentru ca naivii aceshtia sufleteshti se cred intzeleptzi, ishi lauda capacitatea... insuhirea cea aleasa a castei lor de oameni shtiintzifici... dar o sa vada ei ca a fost doar un SF parerile lor apostate... un film prost shi inshelator... care in final va ajunge un adevarat triler, un horror... caci a vazut Domnul ca acest neam e tare la cerbice... dar cu toate astea pentru aleshii Sai, pentru sfintzii Sai i-a miluit shi-i ashteapta cu toata dragostea sa se ridce din mocirla shi sa nu se mai lase ca sa fie clatinatzi ci sa se intoarca... deci acest neam neascultator shi necredincios shi rau shi mincinos ishi atrage asupra sa toate acestea... care se vor abate asupra lui pana in cele din urma, caci nu va trece pana ce vor fi toate astea asupra lui, deci nu vor scapa cu nici un chip... Last edited by vsovi; 02.09.2009 at 11:12:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unele semne ale Apocalipsei au si aparut (dupa parerea mea): in Europa si in SUA sunt de cateva saptamani incendii de vegetatie de proportii foarte mari, virusul gripei porcine a afectat cam toate tarile si se raspandeste cu o repeziciune formidabila. Chiar alaltaieri era un reportaj la tv unde era exprimata parerea unui grup de savanti japonezi care apreciau ca, in acest ritm, pana la sfarsitul anului e posibil ca 20 la suta din populatia Japoniei sa fie afectata! Mi-e teama ca am intrat deja in anii Apocalipsei si numai rugaciunea unor Sfinti Parinti din Sfantul Munte Athos mai ne tine in mila lui Dumnezeu. Cuviosul Paisie Aghioritul ne sfatuia sa avem o mica gradina pe la tara unde sa ne cultivam cam toate ale gurii pt ca o sa suferim si de foame (foamete la nivel planetar) in anii urmatori, care vor fi si ultimii.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
121212-sfarsitul lumii | vsovivivi | Generalitati | 379 | 16.01.2013 13:43:48 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|