Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Exorcismul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.09.2007, 14:14:29
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

glumeam..de fapt Petre Tutea are o vorba"sunt unele vacute care dupa ce dau 20 l lapte vin apoi si-si baga copita in galeata"..uneori asa ma simt desi comparatia nu-mi face cinste,asta-i prostul meu obicei,deh ce sa fac...:)
Reply With Quote
Vechi 20.03.2008, 13:44:14
pui pui is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de arle
Sunt o fata tanara cu multe pacate pe care le regret.Parintii mei nu stiu daca cred in Dumnezeu asa cum cred eu....Totusi povestea: de curand pe la 2 juma (am) m-am trezit...in filmu un caz de exorcizare spunea ca 3(am) e ora diavolului si yo cred in asta....in disperare am incercat sa adorm da in zadar de frik am inceput sa ma rog la Dumnezeu sa ma apere eram super speriata imima imi batea la un moment dat mi s-au infundat urechile si am inceput sa aud un suntet si o vece care se tot repeta o forta apasa tot corpu meu ma ganeam la Dumnezeu Doamne Iisus Sfanta Fecioara Maria si forta devenea mai puternica si dintr-o data am spus cu voce tare si din suflet Iisuse! si dintr-o data forta s-a retras sunetele nu mai tipau in urechea mea ca inainte eram speriata la culme stiam ca a fost cera rau ceva demonic am inceput sa ma rog pt mila din partea Domnului Sfintei fecioare La Sfanta Treime si aja am continuat o ora pana m-a apucat somnu si am adormit f greu dupa ce mi s-a-ntamplat......aqm mi-e frica de mor sunt traumatizata nu stiu la cine sa apelez pentru ajutor sunt disperata
Buna Si sora a avut probleme, visa f urat si ii era frica la fel ca si tie. Si o voce mi-a spus dute si cumpara o cruce si pune-o suroi tale pe cap. Si vreau sa spun ca sora a scapat. Te sfatuies sa cumperi si tu o cruce si sa o pui seara sub perna si ssa o saruti inainte. Dute cat de des poti la Sf, Maslu Sper ca o sa scapi Doamne ajuta Daca simnti nevoia sa vb cuu cineva id meu este pui_mic25 M-as bucura sa mai adaug inca o prietena in lista
Reply With Quote
Vechi 08.08.2008, 12:36:59
Elena78 Elena78 is offline
Member

Data înregistrării: 04.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de arle
Sunt o fata tanara cu multe pacate pe care le regret.Parintii mei nu stiu daca cred in Dumnezeu asa cum cred eu....Totusi povestea: de curand pe la 2 juma (am) m-am trezit...in filmu un caz de exorcizare spunea ca 3(am) e ora diavolului si yo cred in asta....in disperare am incercat sa adorm da in zadar de frik am inceput sa ma rog la Dumnezeu sa ma apere eram super speriata imima imi batea la un moment dat mi s-au infundat urechile si am inceput sa aud un suntet si o vece care se tot repeta o forta apasa tot corpu meu ma ganeam la Dumnezeu Doamne Iisus Sfanta Fecioara Maria si forta devenea mai puternica si dintr-o data am spus cu voce tare si din suflet Iisuse! si dintr-o data forta s-a retras sunetele nu mai tipau in urechea mea ca inainte eram speriata la culme stiam ca a fost cera rau ceva demonic am inceput sa ma rog pt mila din partea Domnului Sfintei fecioare La Sfanta Treime si aja am continuat o ora pana m-a apucat somnu si am adormit f greu dupa ce mi s-a-ntamplat......aqm mi-e frica de mor sunt traumatizata nu stiu la cine sa apelez pentru ajutor sunt disperata
Draga Arle,

Sa stii ca cel viclean profita cand noi suntem singuri si atunci vine sa ne ispiteasca. Cand mai vine dihania si apasa asupra ta sa iti faci cruce cu limba (sfat de la parintele Argatu) si te vei simti ca un prunc.

Sa iti salvezi interviul cu parintele Argatu de pe sfaturi ortodoxe, recunoscut ca mare exorcizor.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2009, 09:27:39
Maria-Raluca's Avatar
Maria-Raluca Maria-Raluca is offline
Member

Data înregistrării: 12.12.2008
Implicit

Arle, eu nu cred ca ora 3 are ceva deosebit fata de celelalte ore. Filmul la care te-ai uitat( asa am inteles ca te-ai uitat la un film in care se spunea despre ora 3) te-a influentat si ti-a dat o slabiciune....nu mai crede in aceste filme pentru ca nu sunt adevarate:| nu iti asculta mintea ci sufletul:)acele filme au doar rolul de a ne induce in eroare si de a ne face sa ne indoim de credinta noastra:|....Maria
Vechi 01.02.2009, 11:04:28
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Implicit

Arle, atunci cand ii cerem din inima ajutorul Domnului nostru Iisus, El ne apara si ne pazeste cu Harul Sau, asa cum te-a ascultat si te-a aparat si pe tine. Nu degeaba se spune ca dragostea Lui dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este cu mult mai mare decat dragostea unui sfant fata de Dumnezeu. Totul este sa ii cerem ajutorul. Iar pentru a-i cere ajutorul, trebuie sa recunoastem cat de mici si neputinciosi sintem in fata Lui Dumnezeu si sa ne lasam in voia Lui cu nadejdea ca El ne va ocroti si ne va da ce ne este de folos. Deci intimplarea pe care ne-ai povestit-o duce la cea mai frumoasa concluzie - ca Dumnezeu te iubeste si ai toate motivele sa iti pui nadejdea in El (ti-a ascultat strigatul de ajutor si te-a ocrotit). Acum, macar din recunostiinta, incearca sa afli care este voia Lui mergand la biserica si sa o implinesti
Reply With Quote
Vechi 28.02.2009, 22:55:03
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Nu te mai uita la asemenea filme.Sigur si filmul a fost vinovat.Filmele horror sunt satanice,ale necuratului nu trebuie sa ne uitam la ele,iar in legatura cu ora diavolul etc. nu e adevarat.Cand il ai pe Hristos in suflet niciodata nu e ora diavolului.Necuratul te loveste cand esti slab de inger,slab duhovniceste .Iti recomand un medic apoi roaga-te cat mai mult.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 23.03.2009, 15:38:02
theo_ghiata theo_ghiata is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.03.2009
credinta si dragostea fata de D-zeu este ceea ce te ajuta in toate momentele vietii.....si atunci cand spui:"ba am scapat de asta"-atunci ti se intampla din nou-daca nu il faci pe D-zeu sa fie langa tine....trebuie sa-L tinem langa noi asa cum a fost la botez....fiecare gresim...dar trebuie sa recunoastem si sa lasam in primul rand mandria la o parte.....mi-a zis cineva ca diavolul e de ajuns sa spuna"Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul!" si e mantuit,insa din mandria,din orgoliul sau nu vrea sa zica.In ziua de azi adolescentii se mandresc si pur si simplu sa te spovedesti,sa mergi la biserica dar mai ales,mai ales in randul baietilor dak merg la spovedit si nu se impartasesc se mandresc foarte tare..Nah ca am facut asa am facut asa is tare...de aceea arle trebuie sa te intorci la drumul cel pe care este D-zeu si sa lasi toate lucrurile "moderne" deoparte..Ca adolescent iti zic din propria mea experienta..pt ca am facut asa si inca fac poate..Trebuie sa ne rugam..Sfarsitul e aproape.V-am pupat dulce
Reply With Quote
Vechi 23.03.2009, 15:40:01
theo_ghiata theo_ghiata is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.03.2009
Smile

in legatura cu filmele..sunt in clasa a 11 a ,iar anii trecuti ma uitam doar la filme de groaza.Cred tare ca nu e ceva bun si trebuie evitate..sunt filme foarte bune
Reply With Quote
Vechi 26.03.2009, 23:32:28
adorcrysti
Guest

Implicit

theo_ghiata

in legatura cu filmele..sunt in clasa a 11 a ,iar anii trecuti ma uitam doar la filme de groaza.Cred tare ca nu e ceva bun si trebuie evitate..sunt filme foarte bune

adorcrysti

Ma gandesc ca vezi si auzi de multe ori de intamplari nu tocmai bune ce se intampla in jurul tau si al nostru.Deci avem motive sa ne intristam destul fara a ne mai uita la filme de groaza.De ce sa ne impovaram sufletul cu imagini de frica.Bine este a ne bucura sufletul cu lucruri frumoase.Ce folos iti poate aduce tie vizionarea unui astfel de gen de film..sunt filme foarte bune zici tu..nu te contrazic,sunt bine realizate si au efecte speciale deosebite,candva am mai urmarit,insa o parte din mine a vazut ca prin mintea umana pot trece multe ganduri negre si nu a prezentat interes sa mai vizionez astfel de filme.Asadar pace si liniste sufleteasca e tot ce iti doresc,cauta sa iti indrepti cugetul spre lucruri frumoase,fiecare rasarit de soare e o noua zi de la Dumnezeu,fiecare picatura de roua este o binecuvantare,insasi faptul ca existam,striviti sub povara pacatelor noastre,totusi fiind sub aripa ocrotitoare a Maicii Domnlui si avand mare milostivire de la bunul Dumnezeu,ar trebuie sa ne smereasca si nici macar sa nu pomenim despre astfel de lucruri desarte.
Post usor si cu folos duhovnicesc!
Reply With Quote
Vechi 31.08.2009, 19:21:23
DaNieL81 DaNieL81 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.08.2009
Implicit Ceva se intampla cu mine!

Doamne ajuta!
Vreau sa va spun ca am fost candva acum cativa ani credincios, chiar am facut si o scoala de teologie( nu spun mai mult).
De acum cativa ani de cand m-am lasat de duhovnic si de spovedanie imi este frica de cateva lucruri:
Sa nu devin posedat si sa nu mor si sa ma trezesc in sicriu acoperit cu pamant.
Sa nu devin posedat pt ca simt cateodata ca as vrea sa urlu nu ma mai suport starea in care ma aflu(cea sufleteasca) si cateodata rar simt ca cineva rau este langa mine. Imi revin repede deoarece sunt mai curajos si repede ma gandesc la altceva sau spun Doamne Iisuse...
As vrea mult sa ma schimb dar nu pot, tot spun gata de saptamana viitoare ma duc la un preot (si stiu si care) dar ma iau cu altele si nu mai ajung. Sunt constient de starea in care sunt. Sunt constient ca nu m-am spovedit de vre-o 5 ani de zile ca traiesc intr-o stare de pacatosenie.
Mai grav este ca am un pacat care ma chinuie f mult si nu mai stiu cum sa scap de el de fapt stiu dar ala rau nu ma lasa sa merg la duhovnic sa ma spovedesc.
Faptul ca am sa devin posedat se trage de acum cativa ani in care mergeam pe la manatiri si am vazut astfel de cazuri de exorcizare. Chiar am stat de vorba cu astfel de persoane si sunt normale, numai atunci cand sunt singure si se apropie de biserica fac urat.
Pot spune ca am ramas cu traume de la cele vazute de mine si de la cele povestite de calugari de la diverse manastiri.

Partea cu sa mor si sa ma trezesc in scriu si sa nu mai pot iesi este o fobie o frica ingrozitoare, doar daca ma gandesc deja o iau razna.
Si acest lucru se trage din tot felul de carti citite, auzite de la oamnei ca multi oameni cand li s-au facut dezgropaminte la 7 ani au fost gasite cu fata in jos in sicriu.

Sper ca intr-o zi sa pot merge la duhovnic sa ma spovedesc si sa am o viata sufleteasca linistita si normala.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Frica de cel rau AlexieOmulLuiDumnezeu Rugaciuni 5 03.09.2011 21:58:02
mi-e frica sa ma duc la spovedanie mihai_m Pocainta 20 15.08.2010 23:53:40
Mi-e frica ca ma duc in iad doarunom Generalitati 39 05.04.2009 22:22:02
Frica silverstar Generalitati 26 04.11.2006 16:04:52