![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acestia doi de la inceput au reprezentat omenirea si ei prin hotarirea luata au decis pentru noi toti si problema este ca noi inapoi in Rai nu mai putem ajunge doar prin milogire la Dumnezeu Nu uita ce ei acolo erau perfecti!. Odata ajunsi in realitatea asta a "nasterilor cu dureri" ei au inceput sa se degenereze ca spirit si ca fiinta si odata cu ei toata puzderia de copii facuti de ei pina -n punctul de animalizare in care ne aflam acum. 2. Nu, iar gindesti uman , nu este pripit, ci face parte din legile universului. Eu daca ma mut de pe o planeta pe alta, in mod evident copiii mei vor trai sub incidenta legilor de pe noua planeta 3. Distractiva este numai perceptia noastra..eu as numi-o nepasare. Ti-am explicat mai sus. El nu judeca in realitatea asta! 4. El vrea binele dar binele lui nu este "binele" tau imediat, cel pe care-l numeri in portofel. 5. GIndeste-te ca toti actionam la fel, fiind sub incidenta acelorasi legi universale. Faptul ca noua religie s-a numit crestinism nu a schimbat cu nimic din felul animalic si bestial de a ne comporta in acest loc senzual si misterios numit Pamint. Nimic nu se intimpla calitativ in viata noastra fara transformare a fiintei in ceva mai bun mai superior conform legilor date de Dumnezeu. 6. ESTE CU MUUULT MAI BINE sa simti aceste dubii decit sa te minti ca esti sigura de ceva. Trebuie sa lucrezi la persoana ta si sa astepti chiar si cu nesigurante in suflet! Esti pe drumul bun! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
superstitii sau adevar | ginabadea | Tinuta in Biserica | 78 | 08.07.2013 22:06:07 |
adevar sau superstitie?! | ovidiu.mihai05 | Generalitati | 4 | 07.10.2011 07:48:54 |
Adevar si obiectivitate | Traditie1 | Generalitati | 72 | 06.02.2011 14:51:35 |
Potopul- mit sau adevar? | Zarathustra_revenind | Generalitati | 47 | 20.06.2010 12:54:55 |
Minciuna sau adevar? | silverstar | Generalitati | 32 | 24.04.2009 23:04:50 |
|