Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2009, 09:29:49
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Din moment ce asta ati inteles dintr-un mesaj cat se poate de clar, inseamna ca dv. ati facut scoala pe genunchi (din categoria celor ce chiulesc si la lucrari ascund pe "genunchi" tot felul de fituiti crezand ca inseala profesorul, nu pe ei insisi, de fapt)!
Da, mesajul a fost cat se poate de clar, si am inteles din el ca, in acest moment, Statul nu poate asigura profesori pentru toate confesiunile. Desi se bate cu pumnul in piept ca poate. Adica e "pe genunchi".
In continuare, te-as ruga sa te abtii de la asemenea comentarii la adresa mea. Nu ma cunosti, nu ai nici cea mai mica idee de modul in care am mers eu la scoala, asa ca ia-o mai usor. Am cateva posturi pe aici pe forum doar, dar nu am jignit pe nimeni. Iti e in obicei sa faci asta? Parca nu trebuia sa judeci...

Citat:
:)
Si pentru ceilalti?
:):)
Nu, nu cred ca a sesizat discriminarea. Nu a sesizat ce era evident, dar in schimb s-a apucat sa inventeze chestii depsre un om pe care nu il cunoaste.

Probabil ca se gandeste ca ceilalti, fiind musulmani, nici nu ar avea dreptul la educatie religioasa islamica intr-o scoala romaneasca.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Schimbarea lumii incepe cu iesirea pe usa valeriaandrei Intrebari utilizatori 14 18.06.2016 00:01:09
Începe un nou an școlar! laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 11 11.09.2011 23:10:22
De unde as putea incepe? 3874960 Pocainta 13 29.07.2010 22:33:54
Unde se termina Dragostea de aproapele si incepe Lupta cu erezia??? Remus Generalitati 25 04.03.2010 10:45:27
Isteria porcina irodion Generalitati 3 11.01.2010 15:06:54