![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_cel_Mare
Aici este scris clar. Eu am gresit si am pus pausal eticheta de catolici, pentru ca au fost imparti (el si mama sa Elena) romani si pentru mine zona aceea tine de catolicism. S-a intamplat mai tarziu schisma, aveti dreptate, dar in zona aceea a aparut catolicismul. De ce nu, nu stim. Si eu banuiesc ca in Roma vorbea limba latina, cel putin oficial. Acasa poate vorbea si altceva. Nu stiu. Si s-a convertit la crestinism si atat. Voi spuneti ca in vremea lui biserica era inca unita. Totusi avem si sfinti comuni cu alte confesiuni, deci s-o lasam mai moale cu etichetele. EL a spus: iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti si asa te voi iubi si Eu. Nu spune sa iubim numai pe unii. Cred ca la aste se referea Mihailt in postarea initiala a firului. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii | dgs010243 | Generalitati | 4 | 21.11.2012 19:35:00 |
Religie catolica in scoala pentru un ortodox | elcipo | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 16 | 26.09.2012 14:05:10 |
Stefan cel Mare si Sfant in rasa monahala? | costel | Pelerinaje la locuri Sfinte | 17 | 02.07.2010 15:23:24 |
Episcopul care s-a dat pe sine insusi rascumparare | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 18.08.2009 12:55:28 |
|