Mai bine taci din gura!!!
Nu intru in polemici cu ce-i ca voi ca deja simt cum vorbesc cu zidul cu o minte intunecata dragul meu hai sa-ti spun un scurt istoric despre Biserica mea cea una soborniceasca si apostoliceasca a lui Hristos;Trupul Lui Hristos care a fost intemeiata de El pe cruce care prin apostoli care prin hirotonie s-a trimis harul mai departe de la generatie la generatie ramand Harul Duhului Sfant in Biserica Sa...Noi avem harul de acum 2000 de ani,voi aveti asa cv?Nu cred stati sub o inselare diavoleasca de vreo 2 secole cand aceea White a descoperit asa zisul adevar cand dumnezeu i s-a aratat ei ...porcari porcari...
Hai sa vezi diferenta dintre Biserica mea si a ta sectanta si eretica...Noi BOR avem peste 20 de milioane de martiri care si-au dat viata pentru Hristos in chinuri si torturi groaznice,Biserica mea mantuia oameni de cand America era abia descoperita,inainte ca acel pumn de pamant White sa se fi nascut si crede ca ea si altii nemernici ca ea au descoperit adevarul....da au descoperit adevarul pentru ei sub inselare diavoleasca in pamantul tuturor sectantilor si sectelor S.U.A....No bun tu si cu biserica ta ati suferit pentru Hristos ca noi ortodoxi de 2000 de ani ,traiti in bucuri duhovnicesti ca cei desavarsiti ai nostri?Nu nu cred..aveti Sfintii nostri care si-au omorat trupul pentru Hristos si s-au dedicat vietii ascetice care au trait in niste conditii greu de imaginat pentru oricine din biserica ta...avem sute de Sfinti care au ajuns la desavarsire si la o unire cu Dumnezeu in a le caror trup si-a facut salasul Duhul Sfant si tu vii cu tupeu sa imi spui ca ceea ce propovaduieste Biserica mea si a lui Hristos de sute de ani este fals...Imi vii si imi spui de niste mireni care au facut anumite pacate si daca au fost ei pacatosi nu inseamna ca si religia lor era gresit sau nu era buna?Ortodoxia iti arata calea cea stramta si grea a mantuiri daca vrei o urmezi bine daca nu,nu simplu Dumnezeu nu e spargator de usa.Nu ma lua cu mine cu chesti din astea despre ce pacate faceau unii de aici uitate in curtea ta cand o sa aveti voi 20 de mil de martiri mai vb. voi nu cred ca aveti atatia membri in toata biserica voastra diavoleasca....si tu imi spui mie ca nu esti sectant?vai de capul tau Biblia imi spune clar cu cei ca tine vorbesti de 2 ori le arati ca au gresit de nu se vor intoarce de la erezia lor sa imi fie ca un pagan si sa stau cat mai departe de el.Multe a-si putea spune mi-ar lua multe randuri insa dupa cum vb si crezi este inutil sa vb cu tn despre lucruri cu o valoare morala si crestina fantastica cum nici macar nu iti trece prin mintea aia ratacita...asa ca lasati-ne...daca vrei sa vb frumos si iti aduc argumente insa tb. sa fi deschis la minte otara ca sa vezi adevarul despre care vorbesc... nu te mai crede superior biserici mele ca esti mic esti un pumn de pamant asa ca fa-ne o favoare si taci din gura ca biserica ta ca si altele nu au nici o legatura cu Adevarul Evanghelic propovaduit de Hristos!!!
Sa nu spun aici cate preziceri false a facut biserica ta desi biblia spune clar ca nici Fiul Omului nu stie ceasul si voi stiti...bun apai atuncea stii si ce zice biserica despre ce-i ce fac proroci mincinoase nu cred ca trebuie sa-ti mai spun....
Last edited by pacatosul; 04.09.2009 at 21:19:44.
|