![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
ti-am tradus direct din greceste si ti-am aratat sensul fiecarui cuvant grecesc in parte si cum sau unde poti sa intri si sa verifici tu pentru tine;
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-ati folosit de talmaciri din limba engleza. Iar eu, ca sa fiu in ton cu dvs., v-am dat traduceri facute de vorbitorii de limba engleza. |
|
|||
|
|||
![]()
pe site-ul acela in partea dreapta e scris in greceste dai click pe fiecare cuvant si iti scrie despre semantica acelui cuvant si despre sensul de acolo
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Propun sa lasam balta acest subiect. Va invartiti precum pisica in jurul cozii. Practic, nu aveti nimic de spus. Ar fi onest din partea dvs. daca ati recunoaste ca Bartolomeu Anania a recurs la o falsificare a Sfintei Scripturi (scorneste cuvinte care nu exista si schimba intelesul invataturilor Sfintei Scripturi). |
|
|||
|
|||
![]()
nu-mi spune ca esti Sambatar?
|
|
|||
|
|||
![]()
Fac parte din acea biserica, care "pazeste poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus" (Apocalipsa 14:12)
Da, sunt cum ziceti dvs. si pazesc cele 10 Porunci, inclusiv porunca a patra (referitoare la pazirea si sfintirea zilei a saptea). |
|
|||
|
|||
![]()
ok , nu mai am nimic de comentat pe subiectul acesta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce Biblia? | andravenache | Despre Sfanta Scriptura | 27 | 28.08.2013 21:27:42 |
biblia | patricia2006 | Generalitati | 4 | 10.07.2012 21:49:19 |
Biblia si Noe ? | iRoDiOn | Generalitati | 38 | 27.04.2012 23:07:30 |
biblia | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 0 | 19.09.2011 17:33:45 |
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara | pac_man_c | Generalitati | 5 | 28.12.2009 03:52:06 |
|