![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu se poate.
Inima fatului (embrionului) bate incepand din ziua 22 dupa conceptie (e fascinant, e numai un "tub"care bate; cavitatile nu sunt formate, ci e un "tub"). Sistemul circulator al lui este dependent de cel al mamei pana la nastere. Dar inima lui preia sangele care vine de la mama prin placenta (prin vena ombilicala), si trimite si inapoi sangele cu toxine (prin arterele ombilicale).. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca fatul primeste inca sange prin placenta (sau cum s-o intampla) si nu putrezeste nu inseamna ca nu este mort, daca inima nu ii mai functioneaza si evolutia este oprita.
Copilul nu are nici o sansa sa se nasca viu. Este la fel si cu anencefalicii, dupa parerea mea, chiar daca ei se pot naste vii nu supravietuiesc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fani, sarcina oprita in evolutie putrezeste sau se pietrifica. Daca inima nu mai bate, eu nu vad cum ar mai putea circula sangele fatului. Precum s-a vazut dl Himron a vorbit fara sa se fi informat inainte si ne dusese in eroare cu tonul superior al mesajului. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am pierdut sarcina | maria_ioana789 | Botezul | 28 | 16.10.2017 19:17:53 |
Rugaciune pt sarcina | alt_inceput | Rugaciuni | 6 | 14.01.2012 09:02:39 |
Despre sarcina | DavidM | Teologie si Stiinta | 12 | 24.02.2010 12:40:48 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|