![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Da, mai ales cu copilul african Cum? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu te intrebam de cerul albastru si legatura cu diavolul, remember?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, suntem liberi! Ce, tu nu esti liber? Eu, tu, noi toti suntem liberi! Dar nu intelege libertatea prin anarhie! Nu poti cunoaste tu lucrarea Domnului cu creierasu' tau. Incerci, dar nu poti! Tu crezi ca poti, dar lucrurile se prezinta altfel! Ajutor! Ajutor de sus! Mangaiere, sanatate, viata! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Voi ateii incercati sa "explicati" trecutul omului si universului cu pseudo-teorii lumesti. DAR TU NU INTELEGETI CA DUMNEZEU, NU SE POATE EXPLICA PRIN TEORII. Mintea noastra nu poate! |
|
|||
|
|||
![]()
Dar de ce crezi ca tu poti sa cunosti lucrarea lui, vad ca stii ca e mare si milostiv? Mie, din contra, mi se pare mic si agresiv.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pseudoteoriile alea lumesti iti explica de ce e cerul albastru. Uite, roaga-te la Dzeu sa te lumineze si sa-ti spuna de ce e cerul mai albastru in Danemarca. Sa-mi transmiti si mie raspunsul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiinta ne faciliteaza viata dar acea ramura ateista ne duce in ratacire! Ce ti se pare tie e doar o inselare diavoleasca. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu iti cer sa cunosti totul, eu am pus o intrebare simpla: cum e Dzeu mare si milostiv cu copilul african?
Vad ca cu persoana proprie stii sigur ce vrea Dzeu, dar, nu stiu cum, cu copilul african, nu. De ce il etichetezi pe Dzeu doar prin prisma unei minoritati? Pentru ca, probabil stii, cu majoritatea oamenilor e cel putin indiferent. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu exista! Dovada existentei Lui suntem noi, oamenii, animalele si intregul univers!
Citat:
Dar repet, mintea noastra nu poate intelege totul! Citat:
Rugaciunea trebuie facuta cu inima, cu sufletul! Si eu sunt la inceput, si e foarte greu sa te rogi! Asta e adevarul! Dar am incredere in Dumnezeu! Si la fel cu aceasta "iluminare"! Pur si simplu nu are sens ce afirmi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A, poate intre timp iti spune si cum e cu copilul african. Daca la un moment dat ti se pare ca timpul trece prea repede si fara rost, deschide o carte de specialitate si citeste raspunsurile. Ambele. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|