![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am un prieten bun care la chefuri se cam imbata,dar din cand in cand si cand nu e al chef.Eun baiat bun in rest si as dori sa stiu cum l-as putea putea ajuta.De vorbit am vorbit cu el si mereu a spus k nu mai bea sau ca si daca bea nu se imabta,dar stiti cum e una zici si alta faci.
Singura varianta crae mi-a rams e s ama rog pt.el pana nu e prea tarziu.dar nu stiu ce acatiste sau ce rugaciuni sa fac. Ma puteti ajuta? Edit/Delete Message |
|
||||
|
||||
![]()
Da' e pe moarte? :D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intotdeauna trebuie sa ne rugam pentru toti ceilalti oameni. In Hristos suntem una! Paraclisul Maicii Domnului, in fiecare seara este cel mai mare ajutor! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este pe moarte Doamne fereste.Dar as vrea sa il ajut pana nu e prea tarziu pentru el,caci si el m-a ajutat cand am avut nevoie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu doar amuzantă, dar chiar bine venită întrebarea.
Desigur există o legătură între o persoană și urmașul său. Dacă tatăl se luptă cu patima beției, se poate ca și fiul să o moștenească. Se mai știe că păcatele părinților apasă asupra copiilor. Deci dacă părinții vor primi iertare de la Dumnezeu, atunci și urmașii lor pot primi izbăvire de patimi și de alte necazuri. Dacă părinții respectivi sunt în viață, ei se pot spovedi, dar dacă au murit, noi suntem datori să ne rugăm pentru iertarea păcatelor lor. Last edited by Carmen FUNIERU; 26.06.2010 at 23:09:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu! In astfel de situatii acest acatist se citeste. Si sigur prietenul acesta trebuie incurajat si ajutat sa evite imprejurarile care il duc la betie. Roaga-te Maicii Domnului, va gasi Ea momentul potrivit pentru luminarea mintii lui si intoarcerea pe calea buna.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte greu de invins un asemenea viciu, dar nu imposibil. Daca poti sa-l convingi sa nu mai mearga in locuri in care se bea, bine ar fi. Propune-i sa mergeti in alte parti, sa aveti alte activitati. Roaga-te pentru el, dar in acelasi timp incearca sa il ajuti in mod practic, evitati locurile care stii ca sunt o provocare pentru el, vorbeste-i cum te pricepi mai bine despre problemele pe care le produce consumul de alcool.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine ma ajuta? | Hartford | Muzica Bisericeasca | 4 | 30.09.2010 04:03:37 |
Ma puteti ajuta? | mirela1990 | Generalitati | 10 | 12.09.2010 23:40:20 |
doamne ajuta | narcisa | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 04.08.2008 00:56:36 |
doamne ajuta | dulcineea | Intamplari adevarate | 4 | 05.09.2007 00:29:29 |
AJUTA !!! | Jorge | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 10.08.2006 01:41:01 |
|