![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca ai prefera un copil rebel, nu? :)
|
|||
|
|||
![]()
In nici un caz un copil care invata doar pentru ca altfel il calca Dzeu cu masina
|
|
|||
|
|||
![]()
Albert Einstein
"Dacă oamenii sunt buni doar pentru că le e frică de pedeapsă și pentru că speră la o recompensă, atunci suntem într-o stare jalnică." |
|
||||
|
||||
![]()
Eu totusi as vrea un raspuns simplu si demonstrabil din partea stiintei, la intrebarea asta:
Cum a aparut viata pe pamant?...si as vrea si eu sa vad cum poate crea Omul viata ( atentie...nu perpetua, deci crea in laborator) ![]() Alte intrebari: De ce omul nu stia ce forma are pamantul fara sa treaca atatia ani pana sa isi dea seama? De ce stiinta nu il poate face pe Om nemuritor? De ce stiinta nu poate crea o celula???...deci NU prelevata, creata. De ce stiinta studiaza si descopera lucruri create, deci studiaza pe un material dat? De ce apar boli si dureaza zeci de ani pana sa descopere omul cauza si nu o stie din start? De ce creierul omului este limitat si nu poate raspunde la multe intrebari existentiale, dar are totusi convingerea ca stie totul? De ce Stiinta vine intotdeauna din urma???????? ![]() Last edited by AndruscaCIM; 15.09.2009 at 13:07:21. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Probabil ca il va putea Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Creierul uman e limitat pentru ca e construit de ceasornicarul orb. Din urma cui? |
|
|||
|
|||
![]()
Asta de unde ai mai scos-o?
|
|||
|
|||
![]()
Nu e chiar asa, dar ideea e aceeasi
Citez de pe un site unde se prezinta aberatiile din manualele de eligie: Manualul de Religie.Cultul ortodox.Clasa I, Editura Sf. Mina Iasi, autori Camelia Muha, Maria Orzetic, Elena Mocanu, aprobat de MEC cu Ordinul nr. 4177/02.07.2004, la paginile 50-51, sub titlul Faptele rele – încalcarea voii lui Dumnezeu, prezinta pentru copii imagini cu fapte considerate de autoare ca „fapte rele”: „sa nu-ti faci cruce trecînd în fata unei biserici, sa te urci în copaci, sa dormi duminica pîna la ora zece dimineata, sa te joci cu mingea în clasa sau pe strada” – fapta a carei urmare este pedeapsa divina – „te calca masina” (!). |
|
||||
|
||||
![]()
Ma indoiesc
![]() Din urma creatiei ( e clar ca eu cred in creationism) si venind din urma cu lacune evident, ma indoiesc ca va putea vreodata oferi raspunsuri la intrebarile atat de simple si la obiect dar atat de dificile pentru stiinta. Esti de acord ca al nostru creier este limitat...deci automat pica teoria evolutionista pentru ca este conceputa de un creier limitat :))))))))) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar ca nu trebuie sa confunzi divinitatea cu oamenii,pentru ca pana acum n-am intalnit nici o padure fara uscaturi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine este ceasornicarul orb? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|