![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Si o mica paranteza:nu trebuie sa confundam divinitatea cu felul de a gandi al oamenilor,pentru ca,altfel cu totii suntem parti din divinitate,indiferent ca voi negati componenta divina din voi.
|
|
|||
|
|||
![]()
E dreptul tau
Insa, daca ai sa analizezi ce a facut stiinta in numai citeva sute ani, si ritmul descoperirilor creste exponential, pare foarte plauzibil. Citat:
Dar nu inteleg unde vezi tu ca altcineva ar fi dat niste raspunsuri! Buna gluma :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Divinitatea este inventata de oameni, dovada sta multimea de divinitati de pe Pamint. Deci nu am cum sa despart divinitatea de om. Parca te-am mai intrebat o data ce intelegi tu prin iubire. Mi-ai raspuns? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sint sigur insa ca altii, napastuiti de viata, nu simt nici o iubire. Si nu e vina lor. Care era intrebarea? :) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Lumea materiala....chiar, cum crezi ca au ajuns organismele la o asemenea complexitate?
Din curent electric, apa, pamant, cristale a aparut viata ?( si fie vorba vorba intre noi, daca ii intrebi pe oamenii de stiinta cum a aparut viata pe pamant....se vede ca de fapt isi dau cu parerea dar habar nu au de fapt si dau din colt in colt :)) As vrea sa stiu si eu cum totusi? Adica e posibil ca stiinta sa fi descoperit atatea pana acum...si totusi sa nu fi descoperit cum a aparut viata, au trecut mii si mii de ani de atunci, si nimic? E clar ca isi bat capul bine de tot si si l-au batut in tot acest timp...si totusi de ce nici un raspuns demonstrabil? Deci...ce a aparut prima data pe pamant ( daca e sa ne limitam la teoria evolutionista)...citoplasma, nucleul, lizozomii, robozomii, cromozomii, ADN-ul, centriolii, centrul celular?????? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Normal ca isi dau cu parerea, numai cind se va inventa masina timpului si ne vom intoarce 3,5 miliarde de ani inapoi o sa putem dovedi ca avem dreptate sau nu. Exista mai multe ipoteze, vezi aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Abiogenesis Se pot realiza insa experimente care sa ne arate cit de probabile ar fi unele din aceste ipoteze. Existenta acestor ipoteze (chiar si multitudinea lor) nu duc la necesitatea creatiei. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|