![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
L-am postat peste tot pe unde isi face veacul topcat pentru ca e un apel pentru toti crestinii. Sa se fereasca de el.
|
|||
|
|||
|
Salvatorule, astia-s toti crestinii? Chiar nu ai suficienta incredere in colegii de forum ca se pot feri si singuri de topcat? Nu ti se pare ca ii desconsideri? Pana la urma semnatura lui e clara si tu esti cel care ii jigneste pe forumistii de aici. Ca si cum toti sunt atat de prosti incat doar tu ii mai poti salva prin acel mesaj. Nici macar eu nu am o parere atat de proasta despre colegii de forum si nici o parere atat de buna despre mine!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Cred ca a fost ironica replica legata de dezindoctrinare.
Iar daca respectivul user e lup in blana de oaie, inseamna ca nu avem motive sa ne temem de persoane care ar putea sa ne corupa.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Repet, a fost un exemplu de ajutor pe care nu mi l-ar putea da, daca, prin absurd, l-as cere, asa cum, folosind vorbe goale, ca de obicei, se lauda teatru-copii ca faceti (neconditionat si oricui) |
|
|
||||
|
||||
|
"Sint ateu, verisor bun cu maimuta . Cititi deci toate posturile mele din aceasta perspectiva"
.................................................. .................................................. ........................ nu le (mai) citesc Topcat. Ca ajung sa maimutaresc limba romana. ia uite cum ne corupi tu cu agramatisme: "posturile" zici tu. care posturi? postul 1, 2, 3... Postul pastelui?.... Daca te referi la actiunea de a posta, atunci e cu totul altceva! atunci spunem postare; o postare doua postari.... intelegi?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poti sa-mi spui si mie unde ai gasit in DEX cuvintul "a posta" cu intelesul de a scrie un mesaj pe un forum? Foarte bine, nu le mai citi, ti-am cerut eu sa le citesti? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? | alex190 | Spiritualitatea ortodoxa | 14 | 12.09.2012 22:24:24 |
| La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 06:24:16 |
| Se schimba ora la noapte | florinbrasov0 | Generalitati | 8 | 31.10.2010 22:53:35 |
| Ce ati schimba la voi insiva? | GheronIosifIsihastul | Generalitati | 16 | 13.10.2010 13:11:46 |
| Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 19:59:20 |
|
|