![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iertare, chiar nu vreau sa supar. dar se pare ca o cauti cu lumanarea. nu inteleg cum poti sa etichetezi un om dupa un spectacol pe care, in plus, nu l-ai priceput...
|
||||
|
||||
![]()
stai linistit, axios, timpul le va lamuri pe toate.se va vedea la urma cine a avut dreptate.doamne ajuta sa fie cum spui tu!
|
|
||||
|
||||
![]()
cum vrea Dumnezeu si nu cum spun eu... nu tin asa de tare sa am dreptate.
si inca o data te rog iarta-ma! chiar nu vreau sa-mi creez antipatii din discutii...
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu ai priceput conferinta nu-i nimic. Nu stiu daca in Timisoara se joaca spectacolele sale, el este in primul rand un artist, dupa parerea mea este un geniu. De ce?
Sursa celor de mai jos aici: http://www.tnb.ro/index.php?page=actor&idactor=42 "Nominalizări și premii Crucea Casei Regale înmânată de Majestatea Sa, Regele Mihai al României, 2009 Marele Premiu la cea de-a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Monodrama din Bitola, Macedonia, 2006 Premiul de excelență pentru Maestru al teatrului românesc, ambasador al spiritului poporului român, folosind tăcerea ca limbaj universal, acordat de Firma olandeză Den Braven Premiul „Aristizza Romanescu" al Academiei Române pentru realizările din cinema și teatru Premiul UNITER pentru Teatru Non-verbal, 2003 Marele Premiu la Festivalul One Man Show de la Chișinău Marele Premiu UNESCO pentru Dezvoltare Culturală - „pentru promovarea artei scenice românești în străinătate (modalități de exprimare scenică) Marele Premiu al Fundației „Anastasia", 2002 Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler - „pentru servicii excepționale în cultură", 2000 Premiul UNITER acordat de Secția Română a Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru pentru spectacolul „Toujours l`amour", 1999 Premiul pentru Teatru de Pantomimă acordat de Secția Română a Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru - Fundația Teatrul XXI, 1997 Premiul „Constantin Tănase" la Festivalul Umorului pentru rolul principal din „Omul care a văzut moartea" Premiul Chicago Artists International Program, 1996 Premiul special la cel de-al doilea Festival al Pantomimei de la St. Croix - Elveția Premiul Golden Arena la Festivalul Internațional de film de la Pula - Iugoslavia pentru rolul principal din „Broken Youth" Premiul I la Festivalul de Film de la Costinești pentru spectacolul de pantomimă „Jocul", 1987 " Dar nu orice geniu, ci unul crestin ! Un om care repune pe tapet ideea de NEAM, aduce in discutie tot ce are Romania mai bun si mai frumos, acest Neam pentru care toti domnitorii crestini si-au dat viata, pentru care toti marturisitorii crestini din inchisorile comuniste l-au salvat prin jertfa lor. E putin lucru? El este cel care, asa cum sustine, intr-adevar prin tot ce face, matura calea spre biserica!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si da, poti sa etichetezi un om in calitate de artist dupa un simplu spectacol pe care nu l-ai inteles...faptul ca nu l-ai inteles poate sa fie o problema la emitator si nu in mod necesar la la receptor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
lasa pustoaico, ai sa cresti mare si ai sa intelegi... Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mi-e frica de intelegerea asta. parca era mai bine sa fim precum copiii... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 21:24:19 |
Interviu cu Dan Puric | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 03.12.2010 22:53:51 |
Conferinte - Dan Puric | anaana71 | Generalitati | 23 | 01.03.2010 22:33:47 |
Dan Puric | peps | Generalitati | 0 | 01.03.2009 22:44:57 |
|