![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Este o referire la un verset din psalmi:
Iar cei blânzi vor moșteni pământul și se vor desfăta de mulțimea păcii. (Ps 36, 11) Omul blând este cel care nu riposteaza si astfel nu se face vinovat si nu cade sub pedeapsa spusa de Domnul: Cine ridica sabia de sabie va pieri.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
În psalm e vorba de pamântul de acum dar în fericire e probabil vorba atât de pamântul de acum cât si de cel din veacul viitor, pamântul nou fagaduit (2 Petru 3, 13, Apocalipsa 21, 1).
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare caut Imparatia cerurilor? | AGabriela | Generalitati | 9 | 31.08.2012 17:04:27 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
|