Citat:
Asa pot elabora si eu o teorie..asta nu e greu deloc
|
Sunt convins ca nu e greu, Gigi Becali o face zilnic :D
Ideea e sa ai o teorie validata de comunitatea stiintifica, asta din prezent, si aia din viitor. Crezi ca asta e usor?
Citat:
Am sa ma mai uit, dar ideea e ca mie mi se par foarte mari.
|
Destul de irelevant cum ti se par tie sau mie. Iti ai cu parerea si despre alte chestii care te (ne) depasesc? Gen teoria relativitatii, expansiunea universului, game theory, etc? Nu? Atunci de ce crezi ca teoria evolutiei, confirmata de o sumedenie de stiinte care au aparut
dupa Darwin, atarna de logica ta sau a mea?
Si alte teorii, ca ce a gravitatiei, ar putea pare ilogica unora, dar exista dovezi care o sustin.
Citat:
De ce nu evolueaza maimutele si acum, de ce nu evolueaza crocodilii, pasarile, pisicile, cainii, soarecii, caii, pestii inspre altceva?
|
Daca pe argumentele astea iti bazezi dubiile legate de evolutie, poti sa te opresti. Au fost refutate de ceva vreme, dar sunt repetate ad nauseaum de site-uri creationiste.
Citat:
Pentru mine maimuta este un simplu animal care aduce putin la degete cu omul
|
Din nou, e irelevant cum ti se pare tie maimuta. Teoria evolutiei e stiinta, nu arta, ca sa o interpretam dupa cum ne simtim im ziua respectiva.
Citat:
nu exista schimbari de genul celor imaginate de Darwin.
|
Serios? Nu exista?
Un lucru bun ca ai o parere. Un lucru si mai bun daca ar fi o parere bazata pe un pic de documetatie, nu doar pe logica proprie.