![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Vorbe goale, jigniri aduse Sfintei Scripturi, jigniri aduse lui Dumnezeu si multa, multa ... smecherie in spatele monitorului!
Asta'mi place mie la zmeii rebeli! "Smecheria" demonstrata in spatele calculatorului! Mai kenjiro, observi ca nici n'am mai dat "quote". Chiar nu se merita. Pacat insa ... uite rebelii secolului 21! In spatele unui monitor, niste anonimi, injurand in stanga si'n dreapta! |
|
|
|||
|
|||
|
Un raspuns mai logic si la rece, ceva, la argumentele mele, m-ar bucura.
Mesajul lui HP este cu totul altceva. Este ca dragostea, devotamentul si prietenia inving chiar si cea mai mare putere a raului. Este concluzia de netagaduit a cartii.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Din prea plinul inimii, vorbeste gura...iar daca el ne indeamna la logica pe care o ofera ecumenismul...a spus tot. Doamne ajuta!