![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am mai intalnit odata pe unul care se intreba daca Adam a avut buric sau nu.
Cat de psictisita trebuie sa fie mintea unui om spre a se macina si a cauta rezolvari la unele lucruri de genul asta. Diavolul ne umple mintea cu lucruri inutile. Oare, faptul ca omul nu se poate abtine de la rau, nu este destul de interesant pentru a'l macina ?! Hai mai bine sa ne punem intrebari dintr'acestea. Putem sa spunem ca suntem liberi ?! Facem raul pe care nu il vrem (manie, lovire, baut, fumat, desfrau) si ne este atat de greu sa savarsim binele (rabdare, blandete). Nu sunt niciodata de parerea "crede si nu cerceta". Doar ca am incredere in sfintii care au cercetat unele si au lasat altele.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre transfuzia de sange | Mirela0110 | Generalitati | 29 | 02.10.2016 11:52:19 |
Donati sange! | Dia20_diana | Umanitare | 77 | 08.07.2016 09:04:10 |
Doneaza sange ! | Meritoriu | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 17.01.2012 19:03:41 |
Despre picaturile de sange varsate de IisusHristos | Daneza | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 07.12.2007 12:25:41 |
|