Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.09.2009, 19:22:08
florisca
Guest

Implicit ratacire de ratacitor

Ratacitorule,daca spui ca fenomenul nu e rar,mai da-ne exemple,directioneaza-ne pe ''niet'' catre exemple asemanatoare.Hai,astept sa vad dubluri pe nori!Ai spus ca pretinsii crestini cauta semne si minuni.Adica sa te faci ca nu vezi semnele ceresti doar ca sa pari un crestin autentic?Una e sa cauti semne si minuni,alta e sa le vezi si sa le primesti cand Dzeu ti le da!Eu una nu inchid ochii cand Dzeu imi da diverse semne,din contra,am simturile foarte ascutite si inima deschisa sa primeasca ce i se trimite.Asa ca lasa-ne cu cliseele ce spun ca adevaratii crestinii sunt orbi in fata semnelor si minunilor ceresti!Ei bine,nu sunt!Ca doar nu sunt atei!
Reply With Quote
Vechi 18.09.2009, 20:26:50
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Vai mai, e super super clar. E fenomen natural. Si asta pentru ca NU APARE DOAR IMAGINEA CRUCII PE NOR ci si restul "curbelor". Se reflecta, sau ce o fi, toata partea aia, nu numai crucea, si pamantul. Daca inca n-au explicat nu inseamna ca e chiar inexplicabil. De se voia o minune aparea doar crucea si gata. Pentru mine e foarte clar, nu mai am nici un dubiu.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 18.09.2009, 22:40:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Vai mai, e super super clar. E fenomen natural. Si asta pentru ca NU APARE DOAR IMAGINEA CRUCII PE NOR ci si restul "curbelor". Se reflecta, sau ce o fi, toata partea aia, nu numai crucea, si pamantul. Daca inca n-au explicat nu inseamna ca e chiar inexplicabil. De se voia o minune aparea doar crucea si gata. Pentru mine e foarte clar, nu mai am nici un dubiu.
Mă faci să zâmbesc cu "fenomen natural" ! Corect sau nu, și aceste "amărâte"fenomene naturale nu ne aparțin , ci suntem doar "beneficiari" și privitori. Poți să-mi definești fenomenul natural ? Cine -l generează ? Răsăritul și Apususul Soarelui , un "simplu"fenomen "natural". Atât de banal , încât nici nu-i mai observăm adevărata lui splendoare. Exemplele "fenomenelor naturale" sunt aproape făr de sfârșit . Care este meritul nostru ? Le definim, le clasificăm și. . .mergem mai departe . . . !
Vechi 19.09.2009, 01:11:01
orthodoxia.i.thanatos orthodoxia.i.thanatos is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Implicit

Nu stiu daca a fost un fenomen natural sau un semn de la Dumnezeu. Sint insa foarte sigur ca n-a avut nici o legatura cu Inaltarea Sfintei Cruci pentru ca Dumnezeu e acelasi de 7518 ani. El si-a spus vrerea in 1925 cind Crucea s-a aratat la Atena in miez de noapte de-asupra bisericii Sf. Ioan Teologul si a Muntelui Hymettus.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2009, 13:49:04
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Eu n-am zis ca fenomenele naturale nu-s de la Dumnezeu, doar ca ele nu intra in categoria minunilor propriu-zise, ele se intampla dupa legile naturii (bineinteles, create de Dumnezeu). Daca era o minune se vedea doar crucea si gata, nu si contururile varfului. Apoi ca are o semnificatie poate are, dar la fel ca si alte lucruri absolut normale. Si o frunza zburand in aer poate avea semnificatie pentru o anumita persoana intr-un anumit timp al vietii intr-o anumita dispozitie sufleteasca.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 21.09.2009, 13:12:04
marioad24's Avatar
marioad24 marioad24 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2009
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru marioad24 Send a message via Skype™ to marioad24
Implicit Poate explici...

Poate explici de ce imaginea creste ca dimensiune si descreste in rastimp de 60". Ca este imposibil sa se formeze astfel o imagine (conform legilor fizicii) am mai spus.... Voi contesta acest fenomen daca se va dovedi ca a fost un trucaj... Adica Biblia, istoria, consemneaza fenomene petrecute din voia lui Dumnezeu pt a anunta ceva, fenomene care s-au petrecut in urma cu mii de ani si in timp, iar astea de acum nu pot fi de natura divina ca nu vor niste pseudointelectuali... cu formatie defetista. EU NU CER SEMNE, DAR NICI NU LE RESPING PE CELE CE SE DOVEDESC DIVINE....
Citat:

Last edited by marioad24; 21.09.2009 at 13:21:25.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2009, 13:17:59
radu_trandafir's Avatar
radu_trandafir radu_trandafir is offline
Member

Data înregistrării: 20.05.2009
Locație: Suceava
Implicit

Citat:
Ceva de genul asta? :) http://laurentiudumitru.ro/blog/2009...cle-in-russia/
Vechi 08.10.2009, 18:44:50
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Inca un fenomen interesant la Moscova.Aveti,careva vreo posibila explicatie?

http://stirileprotv.ro/stiri/interna...ezi-video.html
Reply With Quote
Vechi 09.10.2009, 08:58:34
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Inca un fenomen interesant la Moscova.Aveti,careva vreo posibila explicatie?

http://stirileprotv.ro/stiri/interna...ezi-video.html
Probabil ca e un fals.
Uita-te citi erau pe strada in momentul ala si doar o singura filmare a fenomenului.
Reply With Quote
Vechi 11.10.2009, 15:01:34
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Probabil ca e un fals.
Uita-te citi erau pe strada in momentul ala si doar o singura filmare a fenomenului.
Hm... ia te uite ce explicatie empirica da Topcat... nu ma asteptam la asta.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lucruri minunate in imagini costel Generalitati 2258 28.09.2017 16:49:14
imagini haioase ... LapetiteMoc Generalitati 34 22.10.2013 23:22:51
IMAGINI DI ROMA kekodu Stiri, actualitati, anunturi 8 19.10.2010 13:02:29
Marturie cutremuratoare despre martirii din Rusia comunista andrei_im Intamplari adevarate 4 05.02.2010 15:10:05