![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Calitatea de membru a unei biserici (nu secte) nu este importanta. Apropierea de Dumnezeu conteaza. Nu biserica adventista m-a scos din mocirla ci Dumnezeul Scripturii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu trebuie sa neglijam comunitatea. Daca nu avea niciun sens comunitatea nu mai spunea Hristos "acolo unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu acolo voi fi si Eu". Comunitatea are rolul de a ne feri de subiectivitate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cum la adventisti subiectivitatea e la ea acasa prin faptul ca nu recunosc ca au fost invatati si indoctrinati la adunarea lor sa creada si inteleaga Biblia ca adventistii, nu ca penticostalii sau evanghelistii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altadata ne acuzati ca ne-am luat dupa baptistii de ziua a saptea si am inceput sa respectam si noi porunca a patra (lucru adevarat). Acum spuneti ca suntem indoctrinati si refuzam sa intelegem Biblia cum o inteleg altii. Adventistii nu se sfiesc sa "copieze" ceea ce este bun si adevarat (dupa Sfanta Scriptura). Totodata, nu se sfiesc sa arate ce au gasit in Cuvantul lui Dumnezeu si altii nu vor sa respecte (ex: poruncile lui Dumnezeu). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dvs. credeti ca Imparatia lui Dumnezeu este a talharilor si a desfranatelor? Gresit. Este a talharilor si a desfranatelor care s-au pocait si s-au lepadat de pacatele lor prin harul lui Hristos. Talharul de pe cruce nu a apucat sa respecte vre-o porunca. Dar, Domnul Iisus Hristos stia ca acel talhar, daca ar mai fi trait, ar fi facut parte din categoria celor "care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus." (Apocalipsa 14:12) Dvs. nu veti reusi sa schimbati oamenii prin liturghii sau alte slujbe (pe care le considerati "duhovnicesti"). Omul se schimba cand este pus in fata lui Dumnezeu, a harului si a Legii Sale (din care vedeti numai "litere"). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Om rational este cel ce ingaduie sa fie indreptat. Iar cel ce nu ingaduie sa fie indreptat e neom caci s-a pogorat pe sine in randul dobitoacelor. (Sf. Antonie cel Mare) Last edited by Iustin32; 20.09.2009 at 13:17:03. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe | ioanna | Arta bisericeasca in general | 2 | 20.03.2014 17:05:04 |
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 13:35:47 |
Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 102 | 20.01.2011 13:59:30 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
|