Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2009, 16:05:15
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Din câte vad tu esti cel care îi interzice sa discute si care respingi din oficiu parerea celorlalti. Nu e de mirare ca esti suporter al musulmanilor, fiindca la fel ca lor îti lipseste spiritul auto-critic elementar.

De fapt e posibil sa fii un musulman pretinzând a fi crestin, fiindca aberezi surprinzator, de pilda când spui ca românii cunosc din mosi stramosi istoria palestinei.

Last edited by Traditie1; 19.09.2009 at 16:08:11.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2009, 16:45:24
Dalal
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Din câte vad tu esti cel care îi interzice sa discute si care respingi din oficiu parerea celorlalti. Nu e de mirare ca esti suporter al musulmanilor, fiindca la fel ca lor îti lipseste spiritul auto-critic elementar.

De fapt e posibil sa fii un musulman pretinzând a fi crestin, fiindca aberezi surprinzator, de pilda când spui ca românii cunosc din mosi stramosi istoria palestinei.

Suporter al musulmanilor ?!!
Eu am spus ca simpatizez poporul Palestinian iar tu faci trinitere la religia monoteista islamica...!!
Sa-ti spun ca sunt si palestinieni crestini ?
Cat despre autocritica,nu-mi du grija ! Am suficient,chiar nu observi sau poate nu simti ? Te-as intelege in ambele situatii..daca raspunsul ar fi -"nu"-..

Nu,nu sunt islamica dar respect,spre deosebire de altii..
Cand spun-"noi,romanii crestini, cunoastem istoria adevarata a Palestinei,de la mosii si stramosii nostri",nu este gram de aberatie,vrei dovezi istorice ? Promiti ca nu fugi...?

Esti sigur ca nu vrei sa inchei un subiect pentru care nu esti inca, suficient de pregatit ?

Religia mea este religia iubirii si, din intelepciune ,inchei aceasta discutie,pentru a te proteja de eventualele ,sterile si puerile comentarii ce pot veni din partea-ti .

Numai bine !

Doamne ajuta !

Last edited by Dalal; 19.09.2009 at 17:01:21.
Reply With Quote
Vechi 19.09.2009, 17:55:39
luxlux luxlux is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.09.2009
Implicit vorbe aiurea

eu cred ca dalal a vazut prea multe filme sf ,nimic din ceea ce a scris nu are baze concrete aste sunt numai .......probabil ce ai visat noaptea..... bomboane care explodeaza etc.... etc...... Eu zic mai bine documenteazate inainte sa aduci acuzatzii grave la adresa cuiva.Eu locuiesc de 15 ani in israel am locuit primii 3 in ierusalim avind numai prieteni arabi inclusiv ramala si betlehem si sa stii ca nici ei nu ar fi de acord cu ceea ce scrii ......ca soldatzii israelieni ar fi infipt baioneta si ar fi facut si ar fi dres.....etc.. SI sper ca atunci cind zici doamne ajuta sa nu fie numai cu gura . Sa ai o zi buna in continuare .
Reply With Quote
Vechi 19.09.2009, 18:29:06
Dalal
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de luxlux Vezi mesajul
eu cred ca dalal a vazut prea multe filme sf ,nimic din ceea ce a scris nu are baze concrete aste sunt numai .......probabil ce ai visat noaptea..... bomboane care explodeaza etc.... etc...... Eu zic mai bine documenteazate inainte sa aduci acuzatzii grave la adresa cuiva.Eu locuiesc de 15 ani in israel am locuit primii 3 in ierusalim avind numai prieteni arabi inclusiv ramala si betlehem si sa stii ca nici ei nu ar fi de acord cu ceea ce scrii ......ca soldatzii israelieni ar fi infipt baioneta si ar fi facut si ar fi dres.....etc.. SI sper ca atunci cind zici doamne ajuta sa nu fie numai cu gura . Sa ai o zi buna in continuare .
Inarmata cu intelepciune si toleranta ,iti doresc numai bine si convietuire pasnica,acolo unde esti !
Cat despre "acuze",cred ca nu ai fost suficient de atent cand ai citit primul comentariu, al meu.Daca il recitesti vei vedea ca, nu eu spun acele orori ci,oameni care locuiesc acolo mi-au povestit.
Sincer,m-ar bucura sa fie s.f.,asa cum spui tu,iar lucrurile sa fie asezate in pace si buna intelegere,dar tare imi este teama ca nu prea e asa...
Oricare ar fi adevarul,nu in mana noastra sta solutia asa ca, nu particip la vrajba si provocarea unora..este prea vadit scopul discutiei..!

Numai bine !

Doamne ajuta !

Last edited by Dalal; 19.09.2009 at 18:31:21.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
jaf in Israel Ioana-Andreea Generalitati 1 11.10.2010 12:22:36
Sema Israel! dorstor Iudaismul 10 11.10.2010 12:08:03
De ce Israel? tigerAvalo9 Generalitati 26 28.12.2009 14:23:53
Impresii de la mitingul de protest contra statului politienesc! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 7 02.02.2009 16:04:58
S-a nascut Coalitia Impotriva Statului Politienesc. tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 0 21.01.2009 18:19:08