Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2009, 12:47:33
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Of, frate, frate...

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Poti sa indici o persoana de acest tip, azi in viata, abordabila? Vrei sa facem un test impreuna?
Doamne-ajuta!

Citeste despre viata monahala. Un calugar cu harisme nu ar incerca sa participe la un astfel de experiment pentru ca ar fi un nonsens. Este imposibil prin definitie sa vrea asa ceva.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Vechi 21.09.2009, 13:05:27
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Citeste despre viata monahala. Un calugar cu harisme nu ar incerca sa participe la un astfel de experiment pentru ca ar fi un nonsens. Este imposibil prin definitie sa vrea asa ceva.

Doamne-ajuta!
Normal ca nu vrea sa participe, sint de acord. Doar ca motivele sint altele.
Dar nu trebuie sa stie ca e testat.
Singura diferenta ar fi ca am face publice rezultatele. In rest, ar fi totul natural, asa cum se desfasoara o astfel de sedinta (nu ca as stii, doar pot sa banuiesc).
As putea sa merg si eu singur si sa testez un astfel de om, dar nu ar avea vreo importanta rezultatele, ar fi considerate partinitoare. Dar va invit sa delegati un crestin in care sa aveti incredere si sa facem o incercare.
Vechi 21.09.2009, 13:11:27
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Normal ca nu vrea sa participe, sint de acord. Doar ca motivele sint altele.
Dar nu trebuie sa stie ca e testat.
Singura diferenta ar fi ca am face publice rezultatele. In rest, ar fi totul natural, asa cum se desfasoara o astfel de sedinta (nu ca as stii, doar pot sa banuiesc).
As putea sa merg si eu singur si sa testez un astfel de om, dar nu ar avea vreo importanta rezultatele, ar fi considerate partinitoare. Dar va invit sa delegati un crestin in care sa aveti incredere si sa facem o incercare.
Doamne-ajuta!

Frate Topcat, iar o sa te ratacesti intre cuvinte. Pai, cum sa nu stie ca este testat daca Dumnezeu l-a inzestrat cu harisme?!!!?? Stie de tine mai multe decat iti inchipui inainte sa ajungi acolo.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Vechi 21.09.2009, 13:15:53
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Topcat,chiar nu mai am de gand sa ma tot contrez cu tine.Supune la astfel de teste pe cine doresti si crezi ca are statutul de cobai.
Pe latura cealalta,lucrurile se desfasoara putin mai altfel.
Eu stiu foarte bine ce am trait,am cunostinte si de psihologie,sunt departe de a fi vreo persoana naiva care merge la baba de la 5 sa ii dea in carti sau care isi scuipa in san daca vede pisica neagra,iar daca tu esti ferm convins ca stii mai bine decat mine,care am fost acolo si am vorbit cu ei,ok!Fie ca tine!
Dar,poate ceilalti colegi de forum vor fi mai deschisi decat mine si poate te vor indruma catre un astfel de om,desi ei nu se gasesc doar in randul preotilor.E alegerea dumnealor.
Vechi 21.09.2009, 13:19:41
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Mai topcat, stai de atata vreme cu ochii deschisi si nu vezi nimic. Nu-ti mai vorbesc, pentru ca nu vrei sa intelegi, iti voi aminti doar un vers eminescian: "ochiul inchis spre in afara s-a desteptat mai vartos in launtru".
Vechi 21.09.2009, 13:34:56
topcat
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Nu-ti mai vorbesc
Nu ma mai iubesti, costel?
Glumesc, desigur, scuze
Vechi 21.09.2009, 13:25:28
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Topcat,chiar nu mai am de gand sa ma tot contrez cu tine.Supune la astfel de teste pe cine doresti si crezi ca are statutul de cobai.
Pe latura cealalta,lucrurile se desfasoara putin mai altfel.
Eu stiu foarte bine ce am trait,am cunostinte si de psihologie,sunt departe de a fi vreo persoana naiva care merge la baba de la 5 sa ii dea in carti sau care isi scuipa in san daca vede pisica neagra,iar daca tu esti ferm convins ca stii mai bine decat mine,care am fost acolo si am vorbit cu ei,ok!Fie ca tine!
Dar,poate ceilalti colegi de forum vor fi mai deschisi decat mine si poate te vor indruma catre un astfel de om,desi ei nu se gasesc doar in randul preotilor.E alegerea dumnealor.
Dar cine spune ca stiu mai bine ca tine ce s-a intimplat acolo? Spun doar sa mergi si cu mine de mina si sa analizam impreuna rezultatul, atita.
Vechi 21.09.2009, 13:52:42
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Dar cine spune ca stiu mai bine ca tine ce s-a intimplat acolo? Spun doar sa mergi si cu mine de mina si sa analizam impreuna rezultatul, atita.
Stiu ca iti este greu sa intelegi notiunea de respect profund fata de astfel de persoane.
Eu il am si nu as merge cu nimeni pentru a-i testa.
Insa,daca doresti foarte mult,poti incepe sa cauti astfel de persoane.
Desigur sunt si sarlatani,dar si oameni care au abilitati extrasenzoriale foarte dezvoltate.
Daca,totusi,ai posibilitatea,incearca sa o cunosti pe Lavinia Pintea Tatomir,care este si medic totodata.
Insa,daca vei merge pe premisa de test,nu prea este in regula.
Pana la urma iti spun ceva foarte sigur:daca nu vrei sa vezi ce este dincolo,nu vei vedea si nici nu vei avea acces!
In incheiere,sa ierti daca voi posta din an in Paste,inca nu mi-am pierdut sentimentele pentru tine,doar ca mai am si alte treburi si,ca sa fiu sincera,devine cam sacaitor.
Vechi 21.09.2009, 14:08:38
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
In incheiere,sa ierti daca voi posta din an in Paste,inca nu mi-am pierdut sentimentele pentru tine,doar ca mai am si alte treburi si,ca sa fiu sincera,devine cam sacaitor.
Desigur, in orice relatie serioasa intervine la un moment dat blazarea
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30