Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2009, 15:55:46
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit in continuare

Am plecat triste spre Ocolul Silvic, cautand-o pe d-na Nutzy. Am asteptat-o si am vorbit cu dansa. Era clar ca hainute copii au primit ca le-am vazut pe jos aruncate dupa ce au ramas murdare. Stiam ca le va da pe rand, ca sa nu le strice pe toate deodata. Totusi am avut cateva intrebari la care sora Nutzy nu ne-a putut raspunde. In cei sapte saci trimisi de mine unul era cu incaltaminte, n-am vazut in casa copiilor nici urma de pantofiori macar rupti. In periaoada de vara probabil nici nu le erau necesari dar in casa nu am vazut incaltaminte decat niste adidasi frumosi cu care mergeau acum la scoala. D-na Anca insa a avut multe nedumeriri privind:
- o geanta plina cu cometice pentru d-nul Fanel :sapun de ras, lame, spreyuri, sapun de maini, pamatuf...
- un sac plin cu jucarii lego si papusi gen bebelas cu maini si picioruse din guma, care se indoiau dupa bunul plac al copilului ( ni l-a aratat si a zis ca a uitat sa-l dea ). Oare era nevoie de curatenie generala ca acei copilasi sa se poata juca cu ele. Intradevar am vazut o cutie cu vreo patru masinute in mana baietelului cel mic.Doar atat din jucarii.
- asternuturi de pat cu paturele din puf - lisa totala - totusi ne-a aratat Nutzy o sacosa cu vreo doua seturi dar era la Ocol nu in pat la copii
- un radio pe care d-na Anca l-a zarit pe dulapul din bucataria lui Nuzty, afirmand ca i-a placut tare sotului ei
- o sacosa plina cu prosoape de fata si baie
- o sacosa cu carpe din bumbac pentru curatenie
- oale
- tacamuri
- mixer
- un cleste pentru taiat crengi ( ca doar vine iarna si bun mai era ) , dar Nutzy nu stie unde l-a pus sotul ei
- fata de masa pentru 12 persoane cu servetele, fata masa din plastic
- solutii la bidon de 5 litri pentru spalat vase si pentru haine sau curatenie
( un asfel de bidon se consuma intr-un an si jumatate ), nici urma de ele
- cutii cu perlan
- doua covoare frumoase pentru cele doua camere care nici macar la Ocol nu sant ci acasa la Nutzy, urmand probabil cand se va fi facut curatenie sa le dea acestor sarmani.
Porbabil lista poate continua, dar nu mai vreau sa zic nimic. Un pachet de la d-na Anca avea 56 de kg si celalalt 96 de kg. Judecati singuri.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie glykys Umanitare 8 01.08.2015 00:00:03
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46