![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca nu putini vor fi ramas fara cuvinte si vor fi simtit aceeasi amareala pe care a simtit-o in suflet si doamna Icamilin la vederea familiei de la Targu Bujor.
Oricat de mare e dragostea acestui om pentru copiii sai, e clar ca nu poate avea sub nici o forma grija de ei. Stiu ca toata lumea e oripilata de instante precum Protectia Copilului, insa ma gandesc ca in plasament sau eventual intr-o casa de copii, acestor suflete le-ar fi mult mai bine: ar avea o masa calda pe zi, un pat cald si curat, posibilitatea de-a se duce la scoala ca orisicare alt copil, fara grija zilei de maine pe care un copil este inuman sa fie nevoit s-o simta. Poate ca intre timp tatal se va pune pe picioare, ar constientiza necesitatea imperioasa a unei schimbari in modul in care isi administreaza viata / gospodaria / familia si ar deveni un om macar cu 10% mai responsabil decat este acum. Nu spun ca aceasta este solutia ideala insa, recitind cele scrise de doamna Icamilin, imi dau seama ca pentru aceasta familie ceasul al 12 lea a venit deja. O solutie trebuie gasita in cel mai rapid mod cu putinta. Unde mai pui ca vine si iarna... Doamne ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 00:00:03 |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 17:25:04 |
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 12:47:46 |
|