![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si mata mea are tate, si scroafa are tate... Dar cand esti batut in cap... si mai esti si "orb"... si dracu isi baga coada... hello topcat :) ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Imi spui te rog care e sensul mintuirii? |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tocmai, ca evolutionist, stiu ca nimic nu exista cu un scop predeterminat. Sensul omului nu sta in reproducere si perpetuarea speciei si deci nu exista un sens ultim al acestei reproduceri, deci nu exista un Sens Suprem. Repet insa, asemenea cu Principiul al II-lea al termodinamiicii, care spune ca entropia nu poate scadea intr-un sistem inchis, dar permite acest lucru pentru subsisteme deschise ale sale, omul, mica parte din univers si in permanent contact cu mediul, poate sa isi creeze un scop in viata si un sens pentru ceea ce face. |
|
|
||||
|
||||
|
Topcat, cum iti explici ca pe suprafata pamantului inca mai exista maimute? N-ar fi trebuit sa evolueze toate in... "noi"?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din intrebarea ta imi dau seama ca habar nu ai ce inseamna evolutia prin selectie naturala. Daca doresti sa afli iti stau la dispozitie, n-as vrea sa incarc topicul asta. |
|
|
||||
|
||||
|
Excelent răspuns ! Mergi mai departe în selecția ta . . .
|
||||
|
||||
|
Citat:
Maimuta care a stat la baza rasei asiatice a avut, la randul ei, ochii oblici?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 13:18:29 |
|
|