![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Heaven, nu cred ca lumea duce lipsa de muzica rock, ci de rugaciune. Dupa umila mea parere, calugarii ar trebui sa se tina de ascultarile monahale. Mi se pare ca e o mare inselare a crede ca prin aceasta muzica poti sa-i atragi pe tineri la Dumnezeu. Ei produc mai multa sminteala. Din contra, tinerii vor fi atrasi de muzica autentica a Bisericii, cea psaltica. Caci aceasta muzica le-ar aduce adevaratul folos duhovnicesc.
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ Last edited by anastasia2008; 26.09.2009 at 09:32:25. |
Tags |
calugarii liberi, free monks |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|