Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2009, 23:06:19
monique71 monique71 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.09.2009
Smile mesaj pentru carine

ceau carine. sper sa nu te superi ca mi-am permis sa-ti trimit acest mesaj. sunt noua pe acest forum si am citit mesajele tale si inclusiv altele de pe acest forum.
vreau sa-ti spun ca eu sunt casatorita cu un musulman de 2 ani si nimic din ceea ce am citit aici nu este adevarat.
este adevarat ca tine la religia lui si nu a fost de acord sa treaca la religia ortodoxa insa nu m-a obligat sa trec la religia lui.
am gasit pe acest forum multe afirmatii care nu sunt chiar juste. si cred ca sunteti de acord cu mine ca nu exista nici o padure fara uscaciuni.
dupa parerea mea nu trebuie sa fie musulman ca sa fie un om rau. oameni rai exista peste tot . la fel este si cu oamenii buni.
daca m-as naste intr-o alta viata nu as schimba nimic din viata pe care o am acum.
daca ascultam de toti prietenii care mi-au bagat in cap numai lucruri rele si care imi spuneau la fel numai lucruri rele despre musulmani si religia lor as fi renuntat probabil ca tine si m-as fi despartit de el
iti doresc mult noroc si fericire

monique

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
casatoria crestin-musulman ellysgiulia Despre Vecernie 254 15.10.2010 18:42:44
nunta crestina catalinabalhui Nunta 6 05.09.2010 12:02:08