![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ceau carine. sper sa nu te superi ca mi-am permis sa-ti trimit acest mesaj. sunt noua pe acest forum si am citit mesajele tale si inclusiv altele de pe acest forum.
vreau sa-ti spun ca eu sunt casatorita cu un musulman de 2 ani si nimic din ceea ce am citit aici nu este adevarat. este adevarat ca tine la religia lui si nu a fost de acord sa treaca la religia ortodoxa insa nu m-a obligat sa trec la religia lui. am gasit pe acest forum multe afirmatii care nu sunt chiar juste. si cred ca sunteti de acord cu mine ca nu exista nici o padure fara uscaciuni. dupa parerea mea nu trebuie sa fie musulman ca sa fie un om rau. oameni rai exista peste tot . la fel este si cu oamenii buni. daca m-as naste intr-o alta viata nu as schimba nimic din viata pe care o am acum. daca ascultam de toti prietenii care mi-au bagat in cap numai lucruri rele si care imi spuneau la fel numai lucruri rele despre musulmani si religia lor as fi renuntat probabil ca tine si m-as fi despartit de el iti doresc mult noroc si fericire monique |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
casatoria ortodoxa- musulman | simona_fidela | Nunta | 4 | 15.05.2012 20:01:17 |
Musulman casatorit religios la Catedrala | Dia20_diana | Religia Islamica | 4 | 14.11.2010 01:22:44 |
casatoria crestin-musulman | ellysgiulia | Despre Vecernie | 254 | 15.10.2010 18:42:44 |
nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:02:08 |
|