![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu as creste copilul deoarece el nu are nici o vina si as ierta. Daca tu ai fi inselat-o pe ea pacatul ar fi fost acelasi si jignirea fata de dragostea voastra la fel, atat doar ca ea a ramas insarcinata. Dar nici sa o chinui dupa aceea reprosandu-i si aducandu-i aminte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Florin, cred ca ar trebui sa te gandesti cum sa inmultesti dragostea la voi in familie. Nu de promisiuni si juraminte aveti nevoie. |
|
|||
|
|||
![]()
cu rabdarea se pot rezolva toate..........rabdarea e pana la usa mormantului.Atunci cand ierti pe cineva te simti mai usurat dar ptr ce a facut e nevoie de multa cainta.Cu totii cadem in pacate mai grele...iertarea e lasata de Dumnezeu...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este vorba despre mine. Este vorba despre un bun prieten care mi-a cerut sfatul si la randul meu vi l-am cerut si eu aici. A iertat-o si vor creste impreuna copilul. Nu mai au alti copii dar am inteles ca odata, canva si ea l-a iertat tot pentru asa ceva. A iertat-o pentru ca a fost sincera si ea spus ca a gresit si ca nu este copilul lui.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta-i pe toti trei !
|
||||
|
||||
![]()
Bunul Dumnezeu sa il ajute sa culeaga roadele iertarii sale inca de aici de pe pamant si sa fie puternic si fara sminteala in ispite, pentru ca a iubit mult.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne-ajuta sa avem sufletul curat si sa ne iubim unii pe altii asa cum Insusi Hristos Ne iubeste pe noi! |
|
|||
|
|||
![]()
Poate nici nu va imaginati, nici prin cuget nu va trece cata mangaiere va va trimite Bunul Dumnezeu prin acest copilas!!!
Domnul sa va ocroteasca sa luati decizia cea inteleapta! |
|