Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2009, 11:37:35
archanghel
Guest

Smile

[quote=elenavioletacocos;169949]
Citat:
În prealabil postat de archanghel Vezi mesajul

ma repet ,gramatica limbii romane ...ufff ce grea e
Ok...te rog transpune aceste cuvinte de pe tastatura ta sa vad cum se prezinta...pls.
Reply With Quote
Vechi 30.09.2009, 11:49:25
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=archanghel;169952]
Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul

Ok...te rog transpune aceste cuvinte de pe tastatura ta sa vad cum se prezinta...pls.
care cuvinte ? laptopul meu are tastatura spaniola ,si tot reusesc sa scriu corect gramatical ,plus ca eu am stat 9 ani plecata ,si tot mai stiu sa scriu in romana ...
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote
Vechi 30.09.2009, 12:01:29
archanghel
Guest

Implicit

[quote=elenavioletacocos;169957]
Citat:

care cuvinte ? laptopul meu are tastatura spaniola ,si tot reusesc sa scriu corect gramatical ,plus ca eu am stat 9 ani plecata ,si tot mai stiu sa scriu in romana ...
Si eu,care-ti cerusem ceva CONCRET...dar,din nou,am primit cuvinte,asa cum face toata lumea...se justifica repede...si gata.Se sterge pe maini.
Amin.
Reply With Quote
Vechi 30.09.2009, 12:16:39
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=archanghel;169962]
Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
Si eu,care-ti cerusem ceva CONCRET...dar,din nou,am primit cuvinte,asa cum face toata lumea...se justifica repede...si gata.Se sterge pe maini.
Amin.
pai ce ai cerut ? ca nu am inteles...
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote
Vechi 30.09.2009, 13:37:30
archanghel
Guest

Implicit

[quote=elenavioletacocos;169965]
Citat:

pai ce ai cerut ? ca nu am inteles...
Ti-am cerut sa-mi arati de ce,cele scrise nu corespund gramaticii romane,poata ca de data asta...dai un raspuns.Ca de bagat de vina,...
...''ahh minunatule poate deschizi si dumneata o gramatica a limbii romane ! caci la inceptu cand ti-am citit postarea am zis : na se mai intampla sa gresesti,caci tasezi repede,dar ...ai atatea greseli de ortografie ,tz tz tz rusinik''..alta postare...''ma repet ,gramatica limbii romane ...ufff ce grea e ''
Amin.
PS:hai sa ne mai bagam de vina si maine,ca eu....mi-a ajuns pe astazi.

Last edited by archanghel; 30.09.2009 at 13:40:24.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
prin fire si prin har anonim30 Dogmatica 174 26.01.2012 15:29:37
Se lucreaza de Ziua Inaltarii Sfintei Cruci ? Daniel_7 Biserica Ortodoxa Romana 3 12.09.2011 10:23:33
Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine spre_rasarit Generalitati 0 09.09.2011 14:09:26
Acesta este Dumnezeu si asa lucreaza El ! zaharia_2009 Intamplari adevarate 6 25.05.2011 11:35:02
Cand Dumnezeu iti vorbeste prin oameni! miti29 Intamplari adevarate 13 03.02.2011 16:48:40