![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aha, sa inteleg ca iadul a fost creat asa, pentru satana (pe care inteleg ca Dzeu nu il iubeste, deci nu iubeste pe toata lumea), iar omul, prost cum e pentru ca asa a fost creat, cade in ea. Desigur, Fani ma poate certa ca simplific mult, insa asta e esenta. Unii se chinuiesc mai mult, unii mai putin (asta neglijind faptul ca astea sint inventii, ca sa se mai dreaga busuiocul). Ce conteaza, ca tot o eterniate stai pe-acolo. Iar cu liberul arbitru, poveste. Ce liber arbitru are o mama care nu isi iubeste copilul pentru ca are o lipsa de oxitocina? Ce liber arbitru? E ca si cind un mafiot vine la magazinul tau si spune ca esti liber sa ii dai sau nu banutii, stiind ca iti va da foc pe urma daca nu il asculti. |
|
||||
|
||||
![]()
Un mare Sfant spune (am citit asta de ani buni deci nu pot sa iti spun exact cine) ca daca diavolul s-ar pocai de raul pe care l-a facut Bunul Dumnezeu l-ar ierta. Spune ca a cerut diavolului sa stea trei ani cu fata la rasarit si sa strige "Doamne miluieste" si il va ierta, dar diavolul L-a refuzat pentru ca nu a vrut sa se smereasca.
Mi-as fi dorit sa te trimit direct la carte dar nu reusesc sa imi aduc aminte unde am citit. Domnul sa te binecuvanteze!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/vietile...tonie-cel-mare
|
||||
|
||||
![]()
Domnul sa te binecuvanteza, Maria!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu vad frumusetea vietii intr-un cu totul alt fel. De ce trebuie sa imi propun sa il caut pe Dzeu, cind eu fac aceleasi lucruri, fara aceasta ipoteza inutila si redundanta? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca tu il ai deja pe Dumnezeu si crezi in el, poate mai mult decat noi care ne straduim sa iti explicam! :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai vrea tu ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu as vrea.
Nu vreau sa incepem o noua discutie, dar intotdeauna mi-am pus intrebarea de ce prefera unii sa creada ca se trag din maimuta, decat ca sunt de la Dumnezeu?
"Imparate Ceresc Mangaietorule Duhul Adevarului care pretutindenea esti si pe toate le-mplinesti,Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi." Last edited by metanoia2; 02.10.2009 at 10:43:58. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|