![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ai observat? de care noi? adica voi? paragrafe identice? atunci mi-e clar... ca nu mai vezi prea bine... deci ai circumstantze atenuante... shi ca ii crezi pe politicieni... poi ce scriu e de plans shi nu de ras... dar nu ma mir ca unii pricep mereu viceversa... nu ma mai mir de nimic. (poi daca dai quote dipare mesajul celui la care a raspuns cineva, asha ca a trebuit sa iau cu copy-paste tot mesajul lui andreicozia ca sa se intzeleaga la ce se refera replica lui andreicozia shi apoi replica la replica, deci nu e nimic necurat in asta ci e vorba de un dialog... constructiv) Last edited by vsovi; 24.09.2009 at 17:14:50. |
|
|||
|
|||
![]()
adica noi astia cei care se tin de marturii din documentare istorice si martori oculari nu din...BURTA si nascute din simtul vinovatiei de a fi participat la crime impotriva umanitatii
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi nu noi i-am respectat pe totzi ma, poi nu se vede in Iistoria noastra cine sunt cei ce au musca pe caciula? adica tzie tzi se pare ca tot noi avem limbrici in burta? tot noi? adica tot noi avem conshtiintza intunericita? tot noi? adica tot noi am avut obrazul gros shi matasos? tot noi? adica tot noi? tot noi? mereu noi? poi sigur ca da, ca daca nu noi atunci cine? ma, dar nu tzi-am mai zis ca sa nu-i mai crezi? nici filmele shi nici "martorii" oculari? tu nu shtii cum se fac in politica inscenarile? n-ai ai auzit de SS, de mosad, de SY, LY, de CIA, de ALJAZira, de Shtazi, de securitate, de toate celelate organisme care se ocupa cu fabricarea dosarelor? dumneata ai auzit de interesul Luciferic? ai auzit de antichrist? ce crezi dumneata ca urmareshte shi cu ce se ocupa? ce crezi ca se urmareshte in gLume? ce se vrea cu privire la Romania, la creshtini shi la oameni in general? ce crezi ca se vrea sa se faca cu sfintzii? ce crezi ca ar vrea omul rau shi necredincios sa faca cu sfintzii? dar atunci dracul? deci cine oare ar vrea sa mushamalizeze Iistoria in favoarea lor? cine oare ar vrea sa-shi ascunda murdaria shi spurcaciunea shi faptele rele dupa tufish prin papurish? shi cum anume crezi ca vor proceda ca sa-i crezi, sa le dai lor dreptate? cum crezi ca au procedat shi procedeaza mereu? cinstit? tu ii crezi cinstitzi? tu ii crezi oneshti? tu ii crezi buni? tu ii crezi cumsecade? tu ii crezi sfintzi? ce crezi dumneata despre ei? despre cei ce fabrica dosare politice pentru ca sa rescrie ei istoria dupa mintea lor, dupa interesul ascuns? deci ce crezi dumneata ca ce crime am eu de ascuns? poi eu am ascuns dar uite recunosc ca am fost pioner facut la Tzebea shi apoi am semnat shi am fost UTCist... deci imi recunosc CRIMA in mod public... dar macar nu mi-am vandut shi sufletul... sper. deci de ce crezi dumneata ca romanul are mereu putere ca sa cante shi sa joace? fiindca are conshtiintza senina... de aia. el sarmanul n-a facut rau nimanui... dar a greshit shi el totushi mereu ca iata ca am impresia ca a intrat rau in pacat, iar shi-a greshit lui insushi shi lui Dumnezeu... a greshit lui frate-sau ma... ca pe el l-a vandut mereu... de la bastus incoace... caci de aia au venit totzi aicea ca sa fure aurul dacilor shi romanilor, a creshtinilor... dar niciunii n-au priceput in ce consta AURUL poporului Român... aurul Reginei România. deci din pisma au mintzit cu totzii, navalitorii ashtia, fiindca n-au gasit aurul... deshi era ashezat frumos shi la vedere... ca nu era tzinut sub obroc... deci din frustare ca nu au reushit ca sa-shi gaseasca ei ceea ce cautau... dar unii totushi shi-au gasit ce shi-au cautat... caci "cum venira se facura totzi o apa shi-un pamant"... fiindca pamantul e sfant... de la atatzia sfintzi... ce au moashtele in el... de aia, de la atata sange cu care s-a arat pamantul asta in bataliile vitejeshti, de la atat rabdare de milenii de a sta sub asuprirea tiranilor istetzitzi in cele ascunse... caci pamantul asta e pamant Romanesc, e pamant Creshtin, de aia e atat de senin shi n-are nimic de ascuns. deci dragul meu crezi ca m-am apucat eu ca sa ascund sau sa fabric probe? shi pentru ce? ca aur dinpacate n-am... ca l-am pierdut la cazinou, la mashinutze. Last edited by vsovi; 25.09.2009 at 15:55:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Vsovi, nu vezi ca acest cozia vorbeste in gol? Vezi numa' ce topicuri a deschis acest rusofil
"Ce ne pot invata alte religii?" "666 confuzia secolului" unde acest "domn" afirma ca cipurile, pasapoartele biometrice sunt niste inventii ale unor paranoici. Insa aici... "si curcile rad..." "Oare de ce trebuie sa ne spalam?" Minciuni, atacuri ticaloase la adresa eroilor neamului, si multa dar... multa minciuna! Ce s'ar face fara minciuni acesti domni budisti, musulmani, s.a.m.d.? Ce ar face cozia fara minciuna? ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu îngăduiesc femeii nici să învețe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniștită.
(Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel-Cap. 2) Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Si scuza dar cine te-a pus intr`un asa important post ca sa ingaduiesti sau nu femeilor sa fiu oameni liberi si emancipati? La tine faci pachet femeile cu evreii impreuna? Straniu ca evreii nu ti-au fost mama...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar comisia pedagogica ortodoxa de pe aici imi ingaduie si ea sa ii invat pe altii prin scoli, probabil inca nu a o bservat ca sunt femeie (poate din cauza ca port pantaloni). Multa bucurie iti doresc sa ai de la mama, sotie, surori si colegele cand o sa le spui si lor ca tu nu ingadui sa iti faca vreo observatie. O seara buna!
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu ce e mai penibil antisemitismul sau feminismul?
Nu exista "curatenie rasiala" si nici "falocratie". Buzzwords fara sens. Last edited by flegmatic; 30.09.2009 at 23:37:40. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
|