Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.10.2009, 08:51:03
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Unii mânânca carne, alții nu, însă în general toți tind spre o dietă cât mai vegetariană. Însă stilul de viață cuprinde mai mult decât dieta, se are în vedere și abstinența totală de la alcool, tutun, droguri, evitarea exceselor de orice fel, mișcare în aer liber, etc. În general cam tot ce a descoperit în acest domeniu medicina modernă, lucruri pentru care am fost luați în bătaie de joc acum 140 de ani.
... asa vrei tu sa crezi ! cafea aveti voie sa beti ? si nu inteleg : unii mananca carne ,altii nu ! pai nu trebuie sa fie o regula pt toti ? sau fiecare face ce vrea ...si chiar imi permit sa te contrazic ,nu doar voi duceti un stil de viata sanatos ,si unii dintre noi o fac,ca ex uite eu duc o viata cu dieta de cand mi s-a descoperit boala ,recunosc mai am momente cand mai mananc dulciuri in exces etc
dar mi se pare ca nu e dreapta convingerea ca doar voi duceti o viata sanatoasa !
eu stiu adv care ....
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am fost la Parintele Proclu andmih Generalitati 29 21.01.2013 18:31:34
Unde a fost raiul? partenie Din Vechiul Testament 19 27.10.2009 15:07:20
Am fost la Parintele Proclu andmih Stiri, actualitati, anunturi 0 01.12.2008 08:45:31
DE CE A FOST HAM BLESTEMAT Laurentiu Generalitati 8 18.08.2007 13:03:42