![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Acum am vorbit cu Catalina ,cea pentru care v-ati rugat acum un an cand avea sotu Constantin bolnav de cancer ,(sot ce s-a stins dupa ce si mama mea a murit,in noiembrie va face si el un an),si va multumeste din tot sufletul ei pentru rugaciunile voastre caci mult ajutor este ,ea a simtit din plin ca si mine aceste rugaciuni cand sotu ei era bolnav,si promite ca va v-a asculta si va scrie si in grecia frate cherub.
Binecuvanta-ti sa fiti cu toti. Doamne ajuta! Multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti,pentru ca pe acest mare forum santem o mare familie de crestini,ne invatat si ajuta-m si sustinem.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adresa man. 'Panaghia Malevi' din Grecia, este: The Malevis Monastery, Aghios Petros Kynourias Multumesc
|
|||
|
|||
![]()
Da, aceea este adresa (cred - sau cel putin eu asa o stiu). Scuze ca raspund atat de tarziu, nu din rea vointza sau ignorantza, dar nu am mai intrat la acest topic, si abia acum am observat mesajul, trebuia sa-mi fi scris pe privat, ca l-as fi vazut mai repede
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fratele Ioan - Campulung - stie cineva? | Nicador | Generalitati | 6 | 11.01.2013 14:51:46 |
Va rog din suflet sa va rugati pentru Andrei | cred_cu_adevarat | Rugaciuni | 1 | 12.05.2010 16:28:57 |
va rog din suflet sa va rugati pentru REMUS | icamilin | Umanitare | 85 | 11.09.2009 17:35:43 |
rugati-va pentru Pr.Gherontie | NiCcoleta | Rugaciuni | 6 | 07.06.2008 15:42:12 |
Rugaciune pentru fratele Petre | Tudor | Generalitati | 5 | 09.01.2008 21:03:05 |
|