Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.10.2009, 14:32:44
Cristina87's Avatar
Cristina87 Cristina87 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.02.2009
Implicit scuze

imi cer scuze de acel mesaj ca a ajuns la dna ica...de fapt vroiam sa ajunga la doamna care sustine cu ardoare ca o va da in judecata pe mama de "ajutarele" trimise.prin mesaj vroiam sa subliniez faptul ca e o rusine ce vrea sa faca, ba un lucru foarte urat, si cel mai important lucru pe care vroiam sa-l subliniez este ca mama mea nu are nimic de ascuns , a facut astfel incat sa ajunga toate lcrurile trimise si a inchis si contul, pt a nu mai starni suspiciuni.ziceam ca daca tot vrea sa faca acestu lucru urat, sa-l faca daca asta simte, dar mama are contiinta curata si lucrurile care le-a facut pt copilasi, oamenii din tg bujor care o cunosc si au vazut si ei pt ce a "luptat" mama , toatea aceste vorbesc...
Vechi 03.10.2009, 14:36:56
Cristina87's Avatar
Cristina87 Cristina87 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.02.2009
Implicit

am scris privat tocmai sa nu mai afle toate lumea de chestiile urate, de judecata etc...nu-mi plac scandalurile.si asta sa fie ultimul meu mesaj pe forum...scuzele de rigoare doamnei ica!!multumesc anticipat daca sunt acceptate. pace si lumina!
Vechi 03.10.2009, 15:10:09
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Implicit Frumoase vesti doamna nutzy

M-au uns la suflet vestile ce ni le dati despre cei 6 copilasi si inimosu tata.
Ma bucur sincer nespus de mult ca acum cand a inceput vremea rea au si ei casa aranjata in limita puterilor dvs si a tuturor ce au ajutat.Fii binecuvantata dna nutzy.
O rugaminte mare insa as avea si cred ca sant in asentimentu tuturor bunilor crestini de pe forum,niste poze daca ati posta cu tot ce ati spus ca s-a facut si cu intreaga fam ,ceva mai fericita acum ,si cu dvs cred ca ar bucura pe toata lumea vazand ca truda dvs si a celorlalti nu a fost in zadar.
Doamne ajuta!
Vechi 05.10.2009, 04:14:38
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit Va rog mult dna nutzy niste poze cu ceea ce spune-ti ca...

"Astazi se bucura alaturi de cei sase copii de imbunatarile facute casei(din pacate mai e nevoie si de alte imbunatatiri la aceasta casa)de lucrurile si hainele primite.Acoperisul inlocuit in totalitate,wc-ul facut,dusumeaua din cele trei camere,linoleu,covoare,dulap de bucatarie cu vase,farfurii,tacamuri ,cani,pahare ,cratite si alte obiecte de uz casnic ,aragaz cu butelie,articole de imbracaminte si incaltaminte ,jucarii si cele doua sobe incepute ce se vor termina saptamana viitoare au adus schimbarea in aceasta casa."
Vechi 03.10.2009, 15:27:47
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristina87 Vezi mesajul
am scris privat tocmai sa nu mai afle toate lumea de chestiile urate, de judecata etc...nu-mi plac scandalurile.si asta sa fie ultimul meu mesaj pe forum...scuzele de rigoare doamnei ica!!multumesc anticipat daca sunt acceptate. pace si lumina!
Să trăiești Cristina dragă ! Iată ( pentru a câta și a câta oară) " flerul" meu a funcționat perfect . Simt omul , indiferent de distanța care mă separă de el, indiferent de cuvintele lui mieroase sau mai puțin ortodoxe . Din acest punct de vedere nu m-am înșelat niciodată în cei 52 de ani . Să fi binecuvântată ! +
Vechi 03.10.2009, 15:57:55
Miha-anca
Guest

Implicit

M-am logat numai pentru acest topic si pentru a da aceste expicatii:

In urma apelului facut de Lenuta am trimis la Tg. Bujor 6 pachete la Galati, care au fost ridicate de Lenuta impreuna cu Dl. Laurentiu si dl. Fanel, iar Lenutei i-am mai trimis inca 6 pachete, dintre care 2 covoare persane, unul dintre ele de lana.

Spre marea mea deceptie, la vizita efectuata la dl. Fanel acasa nu am gasi nici un obiect din cele trimise de mine, in schimb le-am gasit imprastiate prin canton, puse spre folosire si o parte, la Lenuta acasa, dupa spusele ei...

Am insistat sa le fie date obiectele copiilor, iar Lenuta m-a intrebat in convorbirea avuta cu ea pe mess, daca am documente ca as fi trimis ceva la ea. Deci imi sugera ca nu am dovezi si in aceasta baza si le poate pastra. Atunci i-am spus ca am facturile de expediere si ca ar merita sa fie data in judecata pentru retinerea bunurilor care nu ii erau destinate. Asta a fost ieri. Apoi a afirmat ca nu se mai duce sa scoata banii pe care fiica mea i-a trimis in cont. Astazi scrie ca a trimis totul si a inchis conturile. Am serioase dubii in aceasta privinta.

Mentionez ca am trimis si obiecte, care se puteau da, fara a astepta zugravirea casei: cosmetice si aparat de barbierit cu lame de ras, precum si un aparat de ras pentru dl. Fanel; alimente, dulciuri, dintre care fassolea am gasita inca la canton intr-un ibric de incalzit apa; un cos pentru tacamuri: era tot la canton. Pe paturi nu era asternut, nici plapumi, in schimb am gasit cerceaful trimis de mine la canton. De plapuma de puf, perne, asternuturi, prosoape... nici urma. Doar cateva exemple. Asta, ca sa ne facem o imagine despre "bunele" intentii ale Lenutei.

De aceea solicit sa se puna fototgrafii cu toate obiectele duse la copii, ca sa vad ca covoarele sunt in acele doua camarute si ii incalzesc pe copii la picioruse. Deasemeni clestele de taiat crengi, pe care Lenuta i l-a dat sotului ei , care este padurar, intrucat, citez "daca il prinde pe Dl Fanel taind crengi, il poate amenda, si acesta nu are bani de amenzi". Mentionez ca acel cleste taie crengute de un deget grosime, nu crengi groase. Doresc sa i se dea clestele dlui Fanel, caci cu acele surcele se poate incalzi in timpul iernii.

Sunt in asentimentul lui Cristian, cand spune ca o fiica trebuie sa-i ia apararea mamei, dar NU cand aceasta doseste lucruri destinate unor persoane nevoiase. Se pare ca morala cam lipseste pe la unii...

Si as vrea sa o intreb pe Cristina de ce sa imi fie rusine:
- pentru ca am trimis lucruri pentru un nevoias si cei 6 copii ai lui?
- pentru ca am cumparat obiecte de care nu dl. Fanel, ci familia ei s-a bucurat, folosindu-le?
- pentru ca am facut 2500 km ca sa vad la fata locului care e situatia, pentru a sti de ce mai au nevoie?
- pentru ca am descoperit frauda facuta?
- pentru ca am atentionat-o pe Lenuta ca fapta ei este pacat strigator la cer si ca ea este in culpa?

Milostenia aceasta nu ma va duce panala Poarta Raiului, caci a devenit publica. Nu-i nimic, zilele nu au intrat in sac.
Am invatat insa un lucru important: in viitoarele actiuni nu voi mai apela la intermediari, caci acestia pot fi ispitit, ca in cazul Lenutei. Poate am exagerat si eu trimitand atatea lucruri de folos; deci mai cu masura de acum inainte.

Vizita, care se vroia una de bucurie, ca ii intalnim pe micuti, s-a transformat, din cauza descoperirilor la fata locului si a dialogului neprincipial de pe forum, care a fost sters intre timp - Slava Domnului - precum si a dialogului purtat cu Lenuta pe mess , a capatat un gust amar. Auzisem din multe parti ca asa se intampla, dar nu credeam... acum stiu ca e asa.

Acum ma deloghez.
Salutari tuturor forumistilor pe care ii cunosc prin scris. Invatati din aceasta intamplare trista, ca sa nu se repete!

Last edited by Miha-anca; 03.10.2009 at 16:45:52.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie glykys Umanitare 8 01.08.2015 00:00:03
O familie cere ajutor pentru copiii lor Adriana Cluj Umanitare 0 28.05.2012 17:42:54
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46