Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2009, 14:42:01
archanghel
Guest

Smile

''Dar cel mai important motiv pentru care eu am ales acest nickname a fost acela de a dori sa ma identific cu un personaj precum un actor care, dupa ce joaca mai mult timp un anumit caracter, ajunge sa se identifice cu el, fara sa realizeze asta.''
..........
Aceasta este o metoda extrem de inteleapta,dupa capul meu,care sprijina evolutia oricui pe calea spre Dumnezeu.Este bine de tinut minte/aplicat.Elimina multe capcane pe drum.
Amin.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2009, 18:32:27
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Implicit E tare bine ce ai facut OM BUN

Ce ai sa te faci?Sa ramai asa cum esti ,asta sa faci ,caci mult bine ai facut cel putin pentru mine,caci citind am revazut iar viata mea,m-am intrebat iar oare cat din suflet am zis ca am iertat si multe altele lucruri si voi incerca sa schimb ce am aflat poate nu pentru prima data ca trebuie sa le schimb.
Eu una spun sincer de cand am intrat aici pe forum m-am schimbat foarte mult,am reusit sa fac lucruri ce nu le-am facut intr-o viata,si invatat despre acest drum spre mantuire enorm de multe,am reusit sa stiu si sa simt ce si cum este si ce inseamna un pelerinaj ca eu una asa as face un concediu intreg si nu m-as satura,caci in el simti toata iubirea lui Dumnezeu si iti incarca sufletul cu tot ce ii lipseste spre a merge pe drumul credintei sincere,curate.
Am cunoscut niste crestini adevarati ce merita tot respectu si recunostinta mea pentru rabdarea lor de a imi raspunde la intrebarile mele,de a ma invata si a nu ma lasa sa cedez ispitelor.
Multumesc OM BUN si astept si alte mesaje cu multa bucurie .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Originea omului? scutariusilviu Generalitati 73 03.07.2011 02:38:38
creatia omului dram Din Vechiul Testament 15 18.06.2008 17:43:57
RAUTATEA OMULUI ADUCE SFIRSITUL SAU NU... aretina_58 Umanitare 9 23.12.2007 15:35:20
Libertatea omului Laurentiu Generalitati 0 05.07.2007 10:12:44