![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ajutor in bani nu am promis, ci doar l-am intrebat pe Laurentiu care ar fi un estimat ptr imbunatatirea casei si unde sa fie trimisi banii. Estimat n-a facut, iar povara administrarii conturilor n-a fost luata de pe umerii lui Nutzy, in ciuda situatiei neplacute in care a fost pusa. Deci, nu stiu zau daca voi da sau nu bani aici. In privinta sfaturilor, oare nu toti dam sfaturi aici pe forum? Am intervenit in discutiile pe acest subiect ptr ca acum, marea "binefacatoare" a recidivat si mai penibil, amenintand cu darea in judecata pe o membra a forumului care a pus mult suflet in aceasta actiune. Nu prea vad unde e iubirea crestina a dnei AM, ii vad doar orgoliul ranit ca n-a vazut covoare in casa, plapumi si perne de puf, pe dl. Fanel proaspat barbierit cu aparatul dansei samd, si asta intr-o casa care are serioase probleme de igiena si care se pare ca mai inainte de toate are nevoie de o menajera (de mama am inteles ca nu mai poate fi vorba). Am gasit un citat foarte frumos despre milostenie : "Ofrandele și milosteniile pe care le dăm săracilor, oricare ar fi ele, nu pot ține loc iubirii de aproapele, dacă inima nu o mai simte. De aceea, atunci când dăm milostenie trebuie să avem grijă ca ea să fie dată cu dragoste, din inimă, de bunăvoie, nu cu părere de rău." Mi s-a intamplat si mie sa ofer in dar un lucru, sau chiar bani, care pana la urma n-au avut destinatia gandita de mine. Eh, dar nu m-am suparat din cauza asta, m-am gandit ca stie Dumnezeu sa le aranjeze mai bine decat mine ! Cine cauta neaparat sa-si faca voia lui inseamna ca nu vrea sa stie de voia lui Dumnezeu. Sa ne-ajute Dumnezeu sa vedem lumea asta cu ochi mai buni! Last edited by mirelat; 05.10.2009 at 01:13:15. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=mirelat;171069]Dna Ica, fara suparare, va rog cititi mai cu atentie postarile anterioare.
Am citit postarile anterioare si la acest mesaj, am crezut ca esti dispusa sa ajuti financiar aceasta familie necajita. Citat:
Mirelat, aici am avut impresia ca intrebi de adresa si cont ca sa trimiti un ajutor material, ca forumistii au citit la inceputul topicului, adresa lui Nutzi si conturile deschise deja. Dar se pare ca ideea era alta, acum am inteles-o! " Ajutor in bani nu am promis, ci doar l-am intrebat pe Laurentiu care ar fi un estimat ptr imbunatatirea casei si unde sa fie trimisi banii. Estimat n-a facut, iar povara administrarii conturilor n-a fost luata de pe umerii lui Nutzy, in ciuda situatiei neplacute in care a fost pusa. Deci, nu stiu zau daca voi da sau nu bani aici." Tu decizi! Iar referitor la povara administrarii conturilor, se pare ca a luat sfarsit, conturile inchizandu-se si ar fi fost frumos sa se posteze o imagine a extraselor de cont, acum la final, cu destinatia banilor. Foarte frumos mesajul de milostenie, postat. Sa sti ca tot ce am dat eu si Anca, a fost din tot sufletul, din toata inima si nu cu parere de rau decat ca nu au ajuns acolo unde le era destinatia. Poti s- o intrebi pe Nutzi sau sa recunoasca singura ca i-am spus si eu si Anca, daca ii place ceva din cele trimise, sa-si retina, pentru familia ei, cate ceva, oricum erau lucruri frumoase si eram bucuroase ca se vor putea folosi de ele mai multa lume. Dar sa nu gasim nimic in casa celor 6 copilasi, a fost chiar un soc, de mila fata de acei copii care credeam noi ca un pic, viata lor s-a schimbat in bine. " Sa ne-ajute Dumnezeu sa vedem lumea asta cu ochi mai buni! " Doamne ajuta! cu deosebita stima, icamilin
|
|||
|
|||
![]()
Dna Ica, va trimit in dar o floare, sa va mai treaca supararea.
Si va doresc sincer sa reveniti la acea "icamilin" care incalzea sufletul acestui forum cu postarile sale, inainte de aceste intamplari nefericite in care ati fost angrenata cu sau fara voie. Dumnezeu sa va binecuvanteze ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Astazi se bucura alaturi de cei sase copii de imbunatarile facute casei(din pacate mai e nevoie si de alte imbunatatiri la aceasta casa)de lucrurile si hainele primite.Acoperisul inlocuit in totalitate,wc-ul facut,dusumeaua din cele trei camere,linoleu,covoare,dulap de bucatarie cu vase,farfurii,tacamuri ,cani,pahare ,cratite si alte obiecte de uz casnic ,aragaz cu butelie,articole de imbracaminte si incaltaminte ,jucarii si cele doua sobe incepute ce se vor termina saptamana viitoare au adus schimbarea in aceasta casa."
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dragele mele forumiste ,
Nu e frumos sa intram in polemica mai ales ca nu este cazul. Nu promit ca voi vizita familia cu cei 6 copiii din Tg.Bujor desi d-na Ica mi-a dat o sugestie ce mi se pare a deveni datorie. Casa bunicilor mei este linga Tg.Bujor ,la aprox.30 km. ,undeva pe malul Prutului peste mal de orasul Kahul din Basarabia. Daca voi avea drum pe acolo ,in functie de timpul pe care il voi avea la dispozitie si de vreme e posibil sa ajung. Bunicii mei nu mai traiesc ,dar e posibil sa fiu invitata la un parastas in ian. anul viitor.Domnul va randui ce sa fac. Telefon nu voi da cu siguranta ,merg la acei copii si daca d-na Nutzi este acasa sper ca nu se va simti suparata ca nu am anuntat ,ca o buna crestina. Deci va rog sa nu o luati ca pe o promisiune. Hristos a spus "cine are doua haine ,una sa o pastreze si pe cealalta sa o dea celui care nu are".El nu a mentionat daca e vorba de o haina de care oricum nu mai are nevoie ,pe care ar arunca-o. Anca mi s-a parut doritoare si grabnic ajutatoare ,fara sa pregete ,in mai multe actiuni umanitare. Multi dintre noi ne-am gandit poate odata inainte de a da un banut ,prioritatile au fost altele pentru noi. Asta ,daca am spus-o ,poate ca ei nu ii va face bine caci suna a lauda ,dar nu o spun pentru ea . Au venit vremurile in care pacatul a devenit o virtute iar virtutea un pacat. Am spus ,si ea ,si celelate doua doamne au si ele o vina ,le las pe ele sa descopere . Cum si d-na Nutzy are si ea o vina ,altfel daca una din parti era fara vina nu iesea acest scandal. D-na Nutzy sa nu se supere ,pina la urma asta a fost voia lui Dumnezeu si nimeni nu e fara de pacat.Primim aceste lectii pentru indreptarea noastra. Doamne ajuta ! p.s.Daca in faptele bune ale aproapelui vedem intentii rele inseamna ca ochiul nostru nu e tocmai curat si trebuie mai multa rugaciune si nevointa pentru a ne schimba. Last edited by anita; 05.10.2009 at 09:17:26. |
|
||||
|
||||
![]()
cata rautate!dar nu vreau sa mai invart "cuiul" in inima mamei mele, care cred ca a indurat destula suferinta pana acum.o sa punem si poze.dar aviz amatorilor, veniti la fata locului, sa vedeti contrariul doamnei anca.si oameni buni, pana unde vrea sa ajunga???
|
|
||||
|
||||
![]()
O rugaminte am si eu si poate nu sant singura care doreste din suflet sa vada casa aranjata si copii mai linistiti ,mai fericiti si e "offf "de ce ?E oare chiar atat de greu sa faceti niste poze?Cer oare asa mult?
Din pacate avem si noi famili si servici ,si oricat am dori sa ajungem la acesti copii nu-i momentan nici timp ,nici bani,asa ca macar ochi sa n-i clatim cu pozele ,sufletul,pana vom avea cele necesare sa ajungem la ei. Cristiboss,pentru mine intotdeauna "O vorba buna ,a fost nu numai balsam pentru suflet ci pentru orice am facut ,asta a fost plata cea m-ai placuta si binevenita,insa acum as vrea si poze cu casa si acesti copii sa le pot citi in ochisori lor ce este in suflet,bucurie ,multumire,liniste.
|
|||
|
|||
![]()
acoperisul inlocuit ,wc din scandura,dusumeaua in cele trei camere,linoleum,aragazul cu butelie,camerele lipite si varuite care nu mai arata cum aratau inainte,...urmeaza o revaruire dupa terminarea sobelor
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc nutzy,pentru poze,binevenita era si una cu tatal si copii si poate si cu dvs cea care ati facut totu ca sa fie mai bine acestei fam,fara vreo alta plata,dvs careia va multumim din suflet ca ati avut puterea sa cereti ajutor si sai ajutati.
Sincera recunostinta.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 00:00:03 |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 17:25:04 |
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 12:47:46 |
|