![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Conform autopsiei motivul accidentului nu a fost bautura, ci un infarct suferit de sofer la volan. Asta explica si de ce nu s-au gasit urme de frana si are sens, pentru ca Cristi era sofer expert (TIR 10 ani, transporturi agabaritice) si tocmai se pregatea sa devina instructor de scoala auto. Un astfel de profesionist nu s-ar fi suit niciodata beat in masina.
Se pare ca Dumnezeu a decis sa-l nenoroceasca pe om cu un infarct in timp ce conducea si era direct responsabil de viata familiei sale. Nu s-a putut sa pateasca asta pe strada, acasa sau in alta parte.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred ca Judecata de Apoi vei intelege de ce a murit Cristi asa impreuna cu copilul lui lasand in urma o mama distrusa. Dar tu nu crezi ca te vei intalni vreodata cu El din moment ce esti un agnostic anticrestin. Totusi cauti pe Cineva raspunzator de aceasta nenorocire...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te intereseaza, numele lor sunt Cristian (tatal) si Mihai (fiul).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mihai nu trebuie pomenit din moment ce a trecut la cele vesnice la varsta de 5 ani. Uite ca familia are sigur un sfintisor in Cer care-L va ruga pe Dumnezeu sa-i aduca si pe ai lui langa el.
|
|||
|
|||
![]()
Corect, trebuie sa moara si copiii, ca sa nu-i dea lui Dumnezeu cu rest. Ca sa dea frumos o statistica macabra. Tu citesti ce scrii pe forum?
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu reproduci tot ce a scris Florin ? De ce extragi numai ce-ți convine ? Citește ce reprezintă moartea, înțelege ce este ea defapt , nu limita totul, absolut totul , la cele de aici . Am mai discutat parcă de sensul vieții și părerea ta a fost (ne) clară : sensul vieții este perpetuarea ei ! O mare aberație, dragul meu .