![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[ Eu cred ca acest sistem asa a fost menit sa fie si de aceea Iisus spunea: "dati-i Cezarului ce-i al Cezarului" adica nu amestecati cele doua lumi, una este cea curata a lui Dumnezeu si alta asta murdara lumeasca in care ne tavalim cu totii.
In concluzie: si Basescu si restul nu sunt "mizerabili" ci sunt politicieni, simplu. Nu au cum sa fie buni crestini presedintii pt ca atunci nu ar mai putea veni Apocalipsa niciodata! Acestia trebuie sa ne livreze vrajmasului la un moment dat! Sa nu se uite acest lucru! Nu ma refer neaparat la Basescu (oricum nu el conduce realmente Romania) ci in general la clasa conducatoare. Deci hai sa ne trezim si sa nu ne mai asteptam sa fie candidatii oameni cu suflet si pasatori pentru ca este o poveste care nu va fi realitate niciodata![/quote] Eu cred ca la acest mesaj ai dreptate. Noi am putea sa ne rugam pentru ei ;i pentru noi. De criticat, toti ne pricepem. Printre rugaciuni se afla si una pentru conducatorii tarii. Fara suparare! |
|
|||
|
|||
![]()
Concluzia din ce citesc mai sus este ca indiferent ce marioneta sta pe scaunul prezidential Romania oricum este vinduta americanilor si EU iar Basescu nu este altceva decit un alt limbric pupindosist la NAto ca si presedintele Georgiei care-si minca cravata in timpul interviului la televizor cind mintea despre atacul asupra Osetiei de Nord.
Deci astea fiind datele problemei trebuie sa ne hotarim cine mai arunca si un ochi spre noi , poporul, si parerea mea este ca Basescu este cel mai versat si mai scapa ceva firimituri de la masa boierilor si la amariti....dupa cum am vazut pensiile sub Tariceanu s-au dublat...altceva nici ca ma intereseaza...daca o vad pe maica-mea si alti pensionari ca nu mor de foame eu sunt fericit...in rest se pot minca intre ei precum sacalii Banii zic eu sunt cei mai importanti in alegerea conducerii. Sunt OK daca dau drumul la bani si beneficii, intr-o lume avara unde platesti taxe si pentru un tusit. |
|
|||
|
|||
![]()
A inceput campania electorala ,razboiul electoral printre candidatii de la presedintie.
Cei mai important candidati sunt:Mircea Geoana,Traian Basescu,Sorin Oprescu,Crin Antonescu,Corneliu Vadim Tudor si Kelemen Hunor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nicolae Steindhardt ne indeamana sa-i dam Cezarului atunci cand Cezarul nu ne calca in picioare, cand nu incalca toate drepturile oamenilor, cand nu incoronatul in picioare etc. Cand Cezarul este intruchiparea pura a raului nu-si merita darea. Imi pun si eu o intrebare legata de acesti antichristi in toata regula: chiar doreste Dumenezu sa ne rugam pentru unii care-L vor scos din scoli, care-L vor scosi din lume, care ne vand sufletele, care ne pregatesc sclavia, care fac razboaie in numele antichristului???? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt hotarata sa merg maine la vot si sa-l votez pe Basescu. Antonescu este aservit lui Patriciu, nu exista nicio indoiala, si ajuns presedinte va servi interesele afacerilor acestuia. Geoana i-ar aduce la putere pe PSD-isti, care nu sunt decat o haita de hiene gata sa se sfasie intre ei pentru ciolan. Asa cum bine spunea "pacatoasa", nu cred ca ar trebui sa uitam cum era pe vremea baronilor PSD. Unde e acum Nastase (fost prim-ministru PSD-ist) si de ce? Prin urmare, singurul care ramane este Basescu. Faptul ca diplomatia, buna crestere si limbajul ales nu sunt printre punctele lui forte nu e deajuns ca sa il descalifice pe el si sa califice pe altii ca mai buni. Criteriile care ar trebui sa primeze sunt dorinta de a face ceva pentru tara asta, puterea de a o face si independenta. Din aceste puncte de vedere mi se pare cel mai potrivit. Iar pana acum nu am auzit niciun argument concret pentru care Basescu nu merita presedentia iar vreunul din contracandidati, da. Singurul argument concret (si acesta, pentru) a fost cel cu terenurile concesionate din Delta Dunarii pe care Vantu si compania nu au reusit sa le cumpere inmandatul lui. Si inca ceva: Basescu a fost cel care a impins inainte votul uninominal, fara el votam si acum liste la parlamentare; Tariceanu a fost silit sa promoveze proiectul de lege, pentru ca nu se putea opune fatis, si a facut-o (impreuna cu PSD) in asa fel incat a reusit sa mai mentina cumva listele. Repet, daca are cineva argumente concrete si nu generalitati m-ar interesa foarte mult sa le aud.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 21:24:19 |
Presedintele Egiptului isi va alege ca vicepresedinte un crestin | andra_v | Generalitati | 2 | 30.06.2012 21:10:25 |
Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 21:46:15 |
Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 12:35:05 |
Presedintele Americii un om manipulat? | goldfinger17 | Generalitati | 37 | 09.11.2008 02:34:21 |
|