![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traditie spune foarte bine,chiar daca probabil doare,dar sa recunoastem : tinerii/copii sunt rautaciosi si mai devreme sau mai tarziu isi vor bate joc de acel copil,caci acea bataie de joc va fi vazuta ca o gluma. Cat despre operatii,este foarte mare diferenta intre a mentine viata si a crea viata.(si fugitul de urs in padure este tot o mentinere a vietii) Poate acea lege este pentru a infrana evolutia spre un sistem care maine-poimaine va putea,Doamne fereste,sa faca oameni la duzina pentru munca si alte cele.Poate Dumnezeu ne mai opreste in loc pentru a ne da mai mult timp sa alegem calea mantuirii.
|
||||
|
||||
![]()
atunci cand iti doresti cu multa dragoste un copil ,nimic nu mai conteaza ! eu cred ca as fii capabila sa ii explic copilului meu de ce am ales metoda FIV ca sa il am ,si mai cred ca D-zeu m-at ajuta sa il cresc in credinta ,ca atunci cand va fii destul de mare sa inteleaga gestul meu ,sa nu ma condamne ,ci din contra sa ma iubeasca si mai mult ca l-am iubit si l-am dorit de dinainte de a-l concepe (indiferent cum !) ! caci eu imi iubesc si imi doresc cu disperare copilasul nenascut inca ! primul fara de pacat sa arunce cu piatra !
si nu mai comentez ,caci deja imi face rau acesta discutie ,in care cei ce au copii sunt atat de egoisti sau atat de evlaviosi ,sau mai stiu eu cum ,incat nu isi dau seama ca FAC RAU celor ca mine ! punct
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Aici o dai in eugenie si e a treia oara cand spun ca n-are nici o treaba eugenia cu fertilizarea in vitro. Faceti, fratilor, un thread despre eugenie daca va pasioneaza asa de mult.
User vechi: scrabble. Last edited by hmiron; 11.10.2009 at 19:51:58. |
|
||||
|
||||
![]()
@scrabble
Iti garantez 100% ca se afla intr-o viata de om acel secret. Parintii nu dau doi bani pe pararile altora?Pai parintii mor repede mai omule,apoi copilul are de trait singur cu durerea. Am uitat sa precizez ca ultimul citat nu-ti era adresat,caci iti cunosc opiniile despre Dumnezeu(intr-o anumita masura). Eu le doresc tuturor femeilor sa nasca pe cale naturala si este departe de mine gandul de a le certa/mustra.Atat cat ma pricep,incerc sa scot in evidenta (alaturi de alti useri) efectele acestui procedeu.Ultima decizie ramane la atitudinea femeii respective.Noi nu obligam pe nimeni sa faca ce zicem noi. Cel mai rau lucru pe care-l putem face este sa consideram dorinta noastra dreapta doar pentru ca este a noastra.
Nu îi spune Lui Dumnezeu cât de mari sunt problemele tale.Spune-le problemelor tale cât de mare este Dumnezeu. Last edited by truthtostone; 11.10.2009 at 20:16:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar fi pe asa, ar trebui sa recomandam avortul copiilor handicapati, ca vor avea o viata nenorocita si vor rade altii de ei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe sistemul : Daca tot injura aia...hai sa injuram toti,nu?
|
|||
|
|||
![]()
Nu, dar acelasi argument s-ar putea aduce si impotriva adoptiei, si a nasterii de copii handicapati, etc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe cand cel in vitro este sortit alienarii cu 1-2-3 etc ani,atunci cand se decide abordarea acestui mod de creare a vietii. iar aici vorbesc doar de partea ,probabil,cea mai usor de indurat
Nu îi spune Lui Dumnezeu cât de mari sunt problemele tale.Spune-le problemelor tale cât de mare este Dumnezeu. Last edited by truthtostone; 11.10.2009 at 20:40:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Te rog Fani, lasă adopția , nu o mai compara cu nimic , decât poate cu cea mai înaltă formă a dragostei, a iubirii , a milostivirii noastre față de un suflețel părăsit și lipsit de dragoste părintească. Câți pot înțelege și face acest curat și cu adevărat nobil gest ! ! ! Adopția unui suflețel . . .
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? | teodoraianys | Morala Crestina | 98 | 12.10.2013 23:40:42 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Inseminarea artificiala | Dia20_diana | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 04.06.2008 01:05:15 |
Casatorii interzise | petra | Nunta | 3 | 13.02.2008 15:36:47 |
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? | veronica_dorina | Religia Islamica | 51 | 22.11.2007 22:27:36 |
|