![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Inca un fenomen interesant la Moscova.Aveti,careva vreo posibila explicatie?
http://stirileprotv.ro/stiri/interna...ezi-video.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uita-te citi erau pe strada in momentul ala si doar o singura filmare a fenomenului. |
|
||||
|
||||
![]()
Hm... ia te uite ce explicatie empirica da Topcat... nu ma asteptam la asta.
|
|||
|
|||
![]()
La ce te asteptai?
|
|
||||
|
||||
![]()
La o explicatie stiintifica, fireste!
Acuma, dupa mica mea parere, si eu cred ca e un fals, dar e doar o credinta a mea, or noi nu ne bazam pe credinte, trebuie sa mai si demonstram, daca e fals, de ce e fals, daca e fenomen natural, cum se formeaza... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, nu poti demonstra ca fals orice isi imagineaza un om. Dupa cum am mai spus, fenomene imaginate sint adevarate :) Deci, intrebarea ta nu e pusa bine, datele oferite sint prea putine pentru a ne da cu parerea. |
|
||||
|
||||
![]()
auzi garcon, inca n-ai ajuns dumnezeu! mai controleaza-te si tu... daca adevarul nu e in tine, de ce crezi ca ceea ce spui e adevarat?
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca ai observat, insa raspunsul meu era probabil e un fals. De unde ai dedus tu ca eu as pretinde ca adevarul e in mine?
|
|
||||
|
||||
![]()
Inamplarea a aparut si pe pagina de la yahoo,dar si pe multe alte site-uri:
http://buzz.yahoo.com/buzzlog/93092?fp=1 Topcat,spuneai mai sus ca nu prea sunt multe persoane pe drum...pai,din ce deduc eu din imagini,acolo este un fel de sosea nationala,daca nu chiar autostrada,deci sunt masini in trafic,nu au cum sa fie pietoni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Proiectul Blue Beam (Raza Albastră) intenționează simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii și a distruge credința și religiile. „Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie că nu. Singura întrebare este dacă el va fi creat prin cucerire sau prin consimțământ.” Paul Warburg – membru al Consiliului pentru Relații Externe (CFR), declarație făcută în februarie 1950 în fața Senatului american. „Suntem în zorii unei transformări globale. Nu mai avem nevoie decât de o criză majoră adecvată și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.” David Rockeffeler – președinte de onoare al Consiliului pentru Relații Externe (CFR), președinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg, declarație făcută în septembrie 1994 În 1994 jurnalistul canadian Serge Monaste prezenta un amplu și bine documentat material despre Proiectul NASA Blue Beam. Distrugerea credinței prin false descoperiri arheologice de genul recentului “sarcofag al lui Iisus”. Organizarea unei gigantice mistificări în care se va simula prin proiecții holografice venirea lui Iisus. Utilizarea undelor de joasă frecvență pentru controlul mental. Sunt doar câteva dintre planurile de instaurare a noii religii mondiale satanice cuprinse în acest proiect. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lucruri minunate in imagini | costel | Generalitati | 2258 | 28.09.2017 16:49:14 |
imagini haioase ... | LapetiteMoc | Generalitati | 34 | 22.10.2013 23:22:51 |
IMAGINI DI ROMA | kekodu | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 19.10.2010 13:02:29 |
Marturie cutremuratoare despre martirii din Rusia comunista | andrei_im | Intamplari adevarate | 4 | 05.02.2010 15:10:05 |
|