Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2009, 15:19:34
valeria85
Guest

Angry

Pai eu una am ramas marcata cu ceva cam de toate persoanele cu care am venit in contact in viata pt o perioada mai indelungata: mama, tata, fratele, vecina, vecinul, profesorii, colegii de scoala, colegii de serviciu, prieteni, etc....

Puritatea ti-o poti pierde nu din cauza cuiva, cin din cauza ritmului de viata, a stresului, a grijilor materiale, a conflictelor intervenite in viata oricui....Fericiti cei care pot ramane puri... dar care dintre noi adultii am ramas la stadiul jucatului cu papusi si masinute?!

Dar daca traditie crede ca asta se intampla doar cu femeile care au avut relatii cu persoane de sex opus, atunci...fericiti fie barbati care se folosesc de aceste femei 'ratacite', caci se pare ca ei isi insusesc puritatea pierduta de ele.....:-))
Vechi 14.10.2009, 15:42:15
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de valeria85 Vezi mesajul
Pai eu una am ramas marcata cu ceva cam de toate persoanele cu care am venit in contact in viata pt o perioada mai indelungata: mama, tata, fratele, vecina, vecinul, profesorii, colegii de scoala, colegii de serviciu, prieteni, etc....

Puritatea ti-o poti pierde nu din cauza cuiva, cin din cauza ritmului de viata, a stresului, a grijilor materiale, a conflictelor intervenite in viata oricui....Fericiti cei care pot ramane puri... dar care dintre noi adultii am ramas la stadiul jucatului cu papusi si masinute?!

Dar daca traditie crede ca asta se intampla doar cu femeile care au avut relatii cu persoane de sex opus, atunci...fericiti fie barbati care se folosesc de aceste femei 'ratacite', caci se pare ca ei isi insusesc puritatea pierduta de ele.....:-))
Mai lipseste sa aud ca o fata care a avut mai multi prieteni ( fara relatii intime) chiar daca se va casatori cu al 5-lea, va face un copil care va seamana cu primul =))

In fine, marcatul asta e un termen exagerat si nu se poate generaliza ca toata lumea ramane marcata de aceleasi lucruri...asa cum pe mine primul prieten nu m-a marcat cu nimic deosebit, ba chiar m-am despartit pentru ca devenise plictisitor de enervant =))
Vechi 14.10.2009, 17:53:21
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Se considera ca pe baiatul caruia fata i-a daruit virginitatea il iubeste asa cum nu va mai iubi pe nimeni, pentru ca cel mai mare sacrificiu/dar i l-a facut lui.Asa gandeam si eu cand eram adolescent.Este o credinta nepractica si inutila care nu genereaza decat gelozie si frustrare.Bine ca m-am ocupat cu altele si am uitat de ea.Oricum gandeste-te ca poti sa faci cu ea lucruri pe care primul (care era un fraier si un impotent) nu le-a facut.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viitorul meu sot si prietena mea eudiana Nunta 67 11.06.2011 02:33:24
prietena penticostala ionell Generalitati 26 17.11.2010 10:35:27
prietena mea nu este fecioara livadarufelix Nunta 184 11.08.2010 20:47:30
ajutati-ma, sa ajut o prietena! maria_aura Secte si culte 37 12.03.2010 20:26:33